כללי הערות שוליים אינדיזיין חדש

• הוסף לסימניות
אני משתמש באינדיזיין CS3 ,וברצוני לשדרג לגירסה חדשה יותר, רציתי לדעת אם הם שיפרו את האופציה של הערות שוליים, האם אפשר לעשות הערות שולים של 2 טורים וטקסט בטור אחד או ההפך.
וגם האם הסקריפט של מילת פתיח טוב גם לגירסה החדשה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;821795:
אני משתמש באינדיזיין CS3 ,וברצוני לשדרג לגירסה חדשה יותר, רציתי לדעת אם הם שיפרו את האופציה של הערות שוליים, האם אפשר לעשות הערות שולים של 2 טורים וטקסט בטור אחד או ההפך.
וגם האם הסקריפט של מילת פתיח טוב גם לגירסה החדשה

אי אפשר לשדרג מ3 ל6. אתה פשוט צריך לקנות חבילה מלאה.
אני לא הייתי עושה זאת כעת. כי אין שיוני מהותי ושווה השקעה בcs6. אלא אם אתה עוסק בהוצאת ספרים דיגטליים.

השינוי היחיד שבשבילו שווה לעבור נמצא כבר בגרסאות קודמות והוא גרפ סטייל ואפשרות לטורים בהגדרת פסקה.

אם עד כה הסתדרת בלי זה שווה לחכות ל7. זה כבר לא אמור לשנות דבר במחיר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אז אם יש הגדרת טורים בסגנון פיסקה אז אפשר להגדיר הערות שוליים בסגנון פסקה שיהיה בטור אחד או הפוך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;824345:
תודה רבה!
אז אם יש הגדרת טורים בסגנון פיסקה אז אפשר להגדיר הערות שוליים בסגנון פסקה שיהיה בטור אחד או הפוך?

לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה