כללי הערות שוליים - אינדיזיין

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור בבקשה עם הערות שוליים באינדיזיין אני רוצה שההערות יהיה אחד ליד השני באותו שורה. אבל זה עושה לי כל הערה בשורה נפרדת ולוקח הרבה מקום מהדף
וגם כל פעם שאני רוצה להכניס הערה מקבל מספר בערבית ואני צריך כל פעם מחדש לשנות את הפונט למספר עברי האם אפשר באיזה מקום לסדר את זה

• הוסף לסימניות
המספור נמצא על 1,2,3,4 אבל הוא יוצר לי מספרים בערבית ואני צריך לשנות ידנית אחד אחד, וגם ההערות באות בפונט גדול האם אפשר לתת פקודה שהכל יהיה פונט קטן בבת אחת או שצריך לעשות ידנית

• הוסף לסימניות
איפה הבעיה למטה בהערות או למעלה בציון?

• הוסף לסימניות
למטה בהערות כשאני עומד למעלה במלל ומסמן לו להוסיף הערה למעלה נוסף למשל מס. 1 אבל למטה נוסף המספר בערבית ואני צריך לסמן ידנית ולשנות כל פעם לשפה עברית ואז זה הופך למספר רגיל

• הוסף לסימניות
יכולים לסמן בסגנון קטע איזה שפה, תחת ADVANCED CARACHTER FORMATS

• הוסף לסימניות
סליחה על ההטרחה אבל איפה אני מוצא את האפשרות הזאת
ADVANCED CARACHTER FORMATS

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zevUP;676685:
סליחה על ההטרחה אבל איפה אני מוצא את האפשרות הזאת
ADVANCED CARACHTER FORMATS

הנה

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    2.4 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
באופן כללי כדאי להגדיר שכל הקבצים יהיו בעברית מלכתכילה. עושים את זה כשפותחים את התוכנה בלי אף מסמך פתוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה