כללי הערות שוליים - אינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך משנים הערת שוליים בודדת - במקום שיופיע מס' 1 (-למשל) שתופיע *?

• הוסף לסימניות
במקום לשחק בזה ולחפש איך לעשות את זה. פשוט תעתיק את הטקסט הזה להערה הקודמת עם רווח לפני זה.
(בעקרון אפשר ע"י סקשנים, אבל נראה לי שלא באותו דף. אבל אולי יש כן פתרון נורמלי, נחכה למומחים)

• הוסף לסימניות
לא---

משהו לא בסדר בשאלה שלי?
אני מנסה להבין למה אתה זקוק? האם כל מה שיש זו הערה אחת ואינך רוצה שתהיה ממוספרת [וז ניתן לשנות את זה בהגדרות של ההערות שוליים] או שינוי מקומי?

• הוסף לסימניות
יוסי מתכוון להגיד שליד מספר הרצוי להוסיף ידנית *, ואת המספר הFOOTNOTE לעשות לבן (ללא צבע).

• הוסף לסימניות
ברגע שאתה משנה ממספר ל* הערת השוליים נמחקת.. תנסה..

• הוסף לסימניות
ונתנו10 - תודה לך.
קצת פרימטיבי, רק רציתי לוודא שאני לא היחיד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;83829:
יוסי מתכוון להגיד שליד מספר הרצוי להוסיף ידנית *, ואת המספר הFOOTNOTE לעשות לבן (ללא צבע).
:) תודה על הפרשנות [נגיד שלזה התכוונתי;)], אבל למה לא לשנות את זה בהגדרות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסי;83835:
:) תודה על הפרשנות [נגיד שלזה התכוונתי;)], אבל למה לא לשנות את זה בהגדרות?
מה לשנות בדיוק?

• הוסף לסימניות
יוסי, זה נמחק אצלי. מה בדיוק אתה עושה?

• הוסף לסימניות
אני ממלא תיבה בטקסט, מוסיף לה הערת שוליים ואז בהגדרות של הFootnote משנה את זה לאיזה סוג מספור שאני רוצה [יש שם כמה אופציות]!
פספסתי משהו?
לכן שאלתי אם הוא מתכוין להערה אחת מתוך כמה? שם אכן שינוי של המספר [רק בטקסט עצמו ימחוק את ההערה]

• הוסף לסימניות
עכשיו אני מבין אותך.
שבהערות שוליים למטה אפשר לשנות לכל דבר שאתה רוצה, היות וזה בא מחולק ממילא.
ואיך הוא משנה למעלה? הרי הוא לא מעוניין שלמעלה יהיה כתוב הערה 23, ולמטה **.

• הוסף לסימניות
אם כבר -- יש אפשרות להגדיר על סטייל שיהיה נקרא 'מקטע'? - למשל, כל פעם שיש כותרת זוהי מקטע חדשה.
- בכדי שאם אני רוצה להתחיל את המספור של ההערות שוליים בכל מקטע מחדש,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;83848:
עכשיו אני מבין אותך.
שבהערות שוליים למטה אפשר לשנות לכל דבר שאתה רוצה, היות וזה בא מחולק ממילא.
ואיך הוא משנה למעלה? הרי הוא לא מעוניין שלמעלה יהיה כתוב הערה 23, ולמטה **.
נכון! טעיתי!
אני לא רגיל לעבוד עם הערות אוטומטיות באינדיזיין, אלא מיבא מוורד את ההערות בנפרד [ומשתמש בסקריפט למספור מחודש כשיש שינויים. כמו כן, ממספר מהנקודה שבא לי]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י berke;83852:
אם כבר -- יש אפשרות להגדיר על סטייל שיהיה נקרא 'מקטע'? - למשל, כל פעם שיש כותרת זוהי מקטע חדשה.
- בכדי שאם אני רוצה להתחיל את המספור של ההערות שוליים בכל מקטע מחדש,
ואז אתה יכול לתת לכל מקטע סגנון מספור שונה?

• הוסף לסימניות
יפה אמרת!
חוץ מזה, אני יכול להתחיל בכל כותרת את המספור מחדש

• הוסף לסימניות
אתה יכול לעשות את זה עם חפש והחלף.
אבל יש לי הרגשה שלא אומת, שמקטע חדש לא עובד באותו דף.
(בוורד היינו עושים את סימן הסקשן ברעיק לHIDDEN TEXT, וככה הצלחנו לעבוד עליו...:))
לא יודע למה אני חושב ככה. סתם הרגשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה