כללי הערות שוליים באינדזיין בעיה קטנה...

• הוסף לסימניות
כשאני מביאה קובץ וורד עם הערות שוליים,
הוא מביא לי את ההערות כתיבות טקסט מעוגנות ,כיצד אני משנה זאת שיביא לי רגיל בסוף העמוד ולא כתיבה מעוגנת
(יכול להיות שזה משהו פשוט אך לאחרונה לא יצא להתעסק עם זה ושכחתי...)
תודה מראש לעוזרים.

• הוסף לסימניות
קוד:
נכתב ע"י אנכי הקטנה;2107027:
כשאני מביאה קובץ וורד עם הערות שוליים,
הוא מביא לי את ההערות כתיבות טקסט מעוגנות ,כיצד אני משנה זאת שיביא לי רגיל בסוף העמוד ולא כתיבה מעוגנת
(יכול להיות שזה משהו פשוט אך לאחרונה לא יצא להתעסק עם זה ושכחתי...)
תודה מראש לעוזרים.

מוזר מאד.
לא מכיר בכלל אופציה כזו שיביא כתיבות מעוגנות
אולי כבר בוורד זה לא הערות רגילות?

אם לא, איך את מייבאת?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה על התגובה,
בדקתי בוורד זה נראה הערות שוליים רגילות,
ייבאתי בכל האופציות האפשריות(ctrl+d( גם גרירת קובץ וגם העתק הדבק,
מה עוד יכול להיות (אולי משהו בהגדרות כשאני מייבאת את הקובץ) ?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
הסתדרתי,
סגרתי בוורד לגרסה אחרת (2003) וזה הסתדר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה