כללי הערות שוליים באינדזיין

• הוסף לסימניות
הכנתי הערות שוליים, בהמשך העבודה, המספרים של ההערות בתוך הטקסט נהיו לי כמו הטקסט הרץ בעצמו, ולא מספרים קטנים של הערות שוליים, איך אפשר להחזיר אותם למספרים קטנים?
עוד בעיה קטנה, המספרים בתוך הטקסט התהפכו לי, לדוגמא במקום מס' 10 כותב לי 01
אשמח לעזרה בענין.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
לא פורסם בפורום הנכון,
תעבירו לפורום עיצוב גרפי לא בתוך 'מדריכים מתנות ובקשות'

• הוסף לסימניות
אז איפה כן שולחים בקשות לעזרה באינדזיין??

• הוסף לסימניות
תחפש בגרפ סימן ששמו הפניה להערות שוליים.
ותחפש דווקא בסגנון פסקה שיש להערות עצמן.

תחיל עליו עיצוב תו רצוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RUCH;1063059:
אז איפה כן שולחים בקשות לעזרה באינדזיין??

בעצם כוונתךלהפניות בתוך הטקסט עצמו, סליחה.

אז קודם בהגדרות הערות שוליים, בחר קארטר סטייל רצוי.

שנית, אחרי שכמו תמיד זה לא יפעל, תחפש הפניה להערות שוליים רק סמן בחלונית.הגרפ שלא יחפש בהערות שוליים.

ואל תחפש לפי סגנון פסקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RUCH;1063045:
המספרים של ההערות בתוך הטקסט נהיו לי כמו הטקסט הרץ בעצמו, ולא מספרים קטנים של הערות שוליים, איך אפשר להחזיר אותם למספרים קטנים?

בתפריט הגדרות הערות שוליים, לשנות מ"כתב עלי" לכתב תחתי" ואח"כ להחזיר שוב.
כן, רק לרענן את ההגדרה והכל יסתדר.

נכתב ע"י RUCH;1063045:
המספרים בתוך הטקסט התהפכו לי, לדוגמא במקום מס' 10 כותב לי 01
תודה מראש

הגדרת סגנון פסקה הנ"ל. להגדיר כיוון מלל ל"ברירת מחדל"

• הוסף לסימניות
לגבי המספרים ההפוכים - התכוונת לזה?
justification: standard
אם כן זה כבר כך, האם יש דרך אחרת? או שלא התכוונת לזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RUCH;1063123:
לגבי המספרים ההפוכים - התכוונת לזה?
justification: standard
אם כן זה כבר כך, האם יש דרך אחרת? או שלא התכוונת לזה

לזה התכוונתי

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 171.8 · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה