כללי הערות שוליים באינדזיין

• הוסף לסימניות
כאשר אין מקום בעמ' להערות שוליים אינזיין לא ממלא לי את העמוד עד הסוף גם אם אני נותן אישור לעשות זאת באפשרוית של הערות שוליים ומשאיר חלקים גדולים בעמ' ריק מה ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת משהו יכול לעזור זה מאוד דחוף!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר כץ;2101378:
כאשר אין מקום בעמ' להערות שוליים אינזיין לא ממלא לי את העמוד עד הסוף גם אם אני נותן אישור לעשות זאת באפשרוית של הערות שוליים ומשאיר חלקים גדולים בעמ' ריק מה ניתן לעשות?

לתקן ידנית. להעביר את ההערה לשורה אחרת, ולעצב את ההפניה בשקוף וקטן, ולשים הפניה דמה בעיצוב דומה להפניות, במקום הנכון
לא לשכוח לעדכן אם יש שינויים

• הוסף לסימניות
עכשיו אני שם לב שהוא עושה את זה רק כשיש שתי הערות באותו שורה ואין מקום להתחיל את ההערה השניה אז הוא עושה את זה, השאלה האם יש אופציה כזאת באינדזיין שנותן להערה ללכת לעמ' הבא כשאין מקום בעמ'.

• הוסף לסימניות
ואליעזר תודה על היענות.
עוד כמה שאלות חשובות :
1. משהו בקובץ שאני עובד עליו נכתבו ההפניות גם בידני האם יש דרך למצוא אותם ולמחוק אותם.
2. האם ניתן לעשות מקטע פעמיים בעמ' אחד באינדזיין? כי הלקוח רוצה שיתחיל מספר כמה פעמים מחדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר כץ;2101475:
עכשיו אני שם לב שהוא עושה את זה רק כשיש שתי הערות באותו שורה ואין מקום להתחיל את ההערה השניה אז הוא עושה את זה, השאלה האם יש אופציה כזאת באינדזיין שנותן להערה ללכת לעמ' הבא כשאין מקום בעמ'.

אין. אבל עם הסקריפט שלי להערות שוליים זה אחד מהדברים שאפשר לעשות. כמו כן אפשר להתחיל מספור חופשי, גם באותו עמוד שיופיע פעמיים 1 וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר כץ;2101480:
בקובץ שאני עובד עליו נכתבו ההפניות גם בידני האם יש דרך למצוא אותם ולמחוק אותם.

איך למצוא אותם, מה המאפיין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה