כללי הערות שוליים באינדזיין

• הוסף לסימניות
אני מעמדת ספר שיש בו הערות שוליים ארוכות מאוד,

הברירת מחדל של התוכנה היא
שקודם היא מביאה את כל הערת שוליים בשלמותה,
ואז אם נשאר מקום - היא מביאה את הטקסט רץ של הספר.

האם אני יכולה לקבוע בתיבות טקסט מסוימות שאבחר
שבהם, כן תתחיל הערת השוליים שהמספר שלה מופיע בדף
אבל היא לא תגיע בשלמותה ובמקום כל השורות של ההערה
אשים שורות של הטקסט רץ?

אודה לתשובתכם בהקדם
דחוף מאוד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אין לי כרגע תשובה לשאלתך, אבל בכללי כדאי לקחת בחשבון שבנושא של הערות שוליים אינדיזיין (לפחות בגירסאות cs5) מאוד לא מפותח ולא ידידותי, ולכן ייתכן שתתקשי בהתנהלות איתן.

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי פתרון לזה וזה תופעה מאוד מאוד מעצבנת (כמו הרבה תופעות עם הערות שולים).
בכלה מקרים אני מפריד ומריץ בסטורי נפרד.
את הסימונים עושים בסגנון תו עם צבע, וככה אפשר לזהות את זה יותר טוב על הדף, ולפי שמיצאים מסירים את הצבע מהסגנון תו.

• הוסף לסימניות
אני חושב שא"א לקבוע לתוכנה מה להכניס
מה שכן יש הגדרה שמאפשרת לשבור הערות שוליים (מצורף תמונה)
ואם זה לא מספיק יש סקריפטים להערות שוליים שבהם יש מלא אפשריות..

צפה בקובץ המצורף 319923

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 44.7 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה