כללי הערות שוליים באינדזיין

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם הטקסט בשני טורים, ההערות גם ב 2 טורים. יש אפשרות שהקטסט יהיה ב2 טורים, וההערות יהיו רק בטור אחד?

תודה!

• הוסף לסימניות
על-ידי סקריפטים וקומבינות, לא בדרכים רגילות

• הוסף לסימניות
יש לך משהו מומלץ? תודה רבה !

• הוסף לסימניות
יש לי משהו מומלץ - תג...

• הוסף לסימניות
חפש כאן בפורום, יש דרך, אבל אין כמו תג- ישנם קישורים, והכל עובד יופי...

• הוסף לסימניות
אין לי שמץ של מושג בתג. תודה רבה בכל זאת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;752711:
אין לי שמץ של מושג בתג. תודה רבה בכל זאת...

אין לך שמץ של מושג בתג?!?!
ואיך עשית את פאר הליקוטים?

למעשה העקרון פשוט. העתק את ההערות שוליים לתיבת טקטס נפרד ועצב אותה כרצונך. ותן להם דחיית טקטס כך שכאשר תזיז אותם למעלה ומטה זה ידחה את המלל הראשי. או יצמם הדחיה, בהתאמה.
את הטקטס הראשי כנ"ל רק מחק ממנו (בחפש והחלף) את כל טקטס ההערות שוליים. ותן אפס רווח בין הערה להערה. או מראש תייבא כהערות סיום שהם"מתות" ומחק את ההערות עצמן.

זהו בקצרה.

• הוסף לסימניות
באינדזיין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;752766:

יש לך מחשב על?
שעשיתי ספר לא מורכב אפילו חצי מזה נתקע לי פעם בחמש דקות...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אליעזר: א. תודה רבה, בפונקציה שהבאת השתמשתי רבות, אני מחפש משהו שישמש תחליף להערות - אינדזיין עם כל הפונקציות, כלומר - שאם אני מוחק הערה, כל המספרי משתנים בהתאם.
ב. אין לי מחשב על... עשיתי את זה בחלקים כל תורה בנפרד, וגם בתוך תורה אחת חילקי את הטקסט לכמה חלקים.

ישראל: אני לא יודע לשער בדיוק, בגלל ההגהות והכנסות תיקונים וכו' וכו'

יש בכל זאת איזה סקריפט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;752812:
אליעזר: א. תודה רבה, בפונקציה שהבאת השתמשתי רבות, אני מחפש משהו שישמש תחליף להערות - אינדזיין עם כל הפונקציות, כלומר - שאם אני מוחק הערה, כל המספרי משתנים בהתאם.
ב. אין לי מחשב על... עשיתי את זה בחלקים כל תורה בנפרד, וגם בתוך תורה אחת חילקי את הטקסט לכמה חלקים.

ישראל: אני לא יודע לשער בדיוק, בגלל ההגהות והכנסות תיקונים וכו' וכו'

יש בכל זאת איזה סקריפט?

לא מכיר דרך אוטמטית כזו. מה שכן, יש סקיפרט ב40 שח ליהודה ברום. המאפשר למספר כל תו כל שהוא או סגנון כל שהוא.
וממילא אפשר בשניה לעדכן מספור.
סקיפרט נפלא ומומלץ בחום.

סקריפטים להערות הועלו בעבר לפורום, חפשם.
אך אינם עושים מה שרצית. רק מכניסים את הטקסט לתיבות נפרדות וכבר ממוקמות.

• הוסף לסימניות
בגדול, מנסיון העבר לבעיה זהה בדיוק, אחרי אינספור חקירות ודרישות,
הפתרון הוא:
לאינדיזיין אין פתרון!
המון עבודה ידנית!!!
(להביא את ההערות לסוף המסמך, לשרשר אותם בתיבה נפרדת, להגדיל/להקטין אותה לפי הצורך, לבדוק כל הזמן ששום דבר לא קופץ ולא משתבש, ואם איזה שורה עברה עמוד-להזהר מאד כי לפעמים גם ההערה ששיכת לה צריכה לעבור עמוד וצריך לסדר הכל מחדש, וכו' וכו', חבל להאריך כי העבודה עצמה מספיק ארוכה, אין דרך לעזור -משתתפת בצערכם :( )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה