כללי הערות שוליים באינדיזיין - גם אותיות וגם כוכביות

• פותח הנושא chyz
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות שחלק מהערות יהיו כוכביות וחלק באותיות?
אם לא, מה אתם עושים במקרה כזה?

• הוסף לסימניות
אני גם ניסיתי, בפרגרף שונה, וכל פעם שאני משנה לסוג אחר הכל השתנה,
באמת מעניין מה עושים עם זה...
יש פתרון?

• הוסף לסימניות
^^

• הוסף לסימניות
אני מבינה שאין אפשרות כזו....

אז איך עשיתם את זה ידנית? טקסט מעוגן אולי?
חשוב לי לדעת כי זה מופיע הרבה בקובץ הזה

• הוסף לסימניות
הסברתי ללקוח שאין אפשרות, ולא היה לו כ"כ חשוב שיהיה גם מספרים וגם כוכביות, אז עשיתי הכל כוכביות

• הוסף לסימניות
לא הבנתי
איך הקובץ מגיע?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי
איך הקובץ מגיע?
הלקוח הכניס בטקסט כוכביות שהן לא הפניה, ורוצה שבכל מקום כזה, אוסיף הערת שוליים מסויימת.
חוץ מזה יש הערות ממוספרות עם הפניות חיות בטקסט

• הוסף לסימניות
אז את ההערות בכוכביות תעשו בתיבה נפרדת מתחת לתיבה של הטקסט עם ההערות

• הוסף לסימניות
אז את ההערות בכוכביות תעשו בתיבה נפרדת מתחת לתיבה של הטקסט עם ההערות
תודה רבה
קיויתי שמישהו מהמוכשרים כאן, המציא משהו אוטמטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה