כללי הערות שוליים בחלון נפרד

• הוסף לסימניות
אני מעמדת ספר בעימוד מורכב
הערות שוליים הם הטקסט המרכזי
והטקסט שעליו עומדות הערות השוליים צריך להיות בחלון נפרד בצד ככותרות ארוכות
האם אפשר לעבוד בהערות שוליים וכיצד
ואם לא כיצד אני מבודדת את הערות שולייםמהטקסט לשתי קבצי טקסט נפרדים ואני יעשה התאמה ידנית
מוצ"ב עמודים לדוגמא

קבצים מצורפים

• דוגמא.pdf
    KB 105.9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעיה;712897:
אני מעמדת ספר בעימוד מורכב
הערות שוליים הם הטקסט המרכזי
והטקסט שעליו עומדות הערות השוליים צריך להיות בחלון נפרד בצד ככותרות ארוכות
האם אפשר לעבוד בהערות שוליים וכיצד
ואם לא כיצד אני מבודדת את הערות שולייםמהטקסט לשתי קבצי טקסט נפרדים ואני יעשה התאמה ידנית
מוצ"ב עמודים לדוגמא

ידנית.
מפרידה עם סקריפט שהעלו לא מזמן.
כמובן אפשר בתג.

• הוסף לסימניות
תודה היכן הסקריפט

גם אני חשבתי כך האם אפשר להשיג את הסקריפט להפרדת הערות השוליים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעיה;712929:
גם אני חשבתי כך האם אפשר להשיג את הסקריפט להפרדת הערות השוליים

חפשי בפורום, העלו לא מזמן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה