כללי הערות שוליים בעמוד של שני טורים

• הוסף לסימניות
איך אפשר לעשות את ההערות שוליים ללא החלוקה של שני טורים, כשכל העימוד הוא כן שני טורים. (באינדיזיין)

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר פתרון לבעיה???

• הוסף לסימניות
אם כל הסימונים להערות שוליים נמצאים בטור אחד בלבד (לא סביר) אז יש איזושהי קומבינה. חוץ מזה, אם תגלי משהו תספרי לנו.

• הוסף לסימניות
בדיוק עימדתי כתבה כזו אתמול בלילה, מבדיקה באשכולות שהתקיימו בעבר בנושא, לצערי אין אפשרות, רק ידנית:
להביא את כל ההערות בתיבת טקסט נפרדת ולסדר מספרים ולעדכן את המספרים בטקסט הרץ.וכן, אין את הקשר בין מספר להערה מה שיש בטקסט רגיל.

אמרו לי פעם שאפשר לכתוב על תיבת הטקסט עם 2 הטורים כמו טקסט על מסלול, אך נראה לי שזה מתאים יותר לכותרת, בת שורה אחת, ולא להערות שוליים.

• הוסף לסימניות
גם ידנית זה לא כל כך בעיה.
מכינים בוורד את הערות השוליים כהערות סיום, ובהעתק והדבק מכניסים אותם לתיבות טקסט נפרדות.
אם מייבאים את הטקסט מוורד עם הערות הסיום, תווי ההערות נשארים [מספרי ההערות וכולי].
ההתאמה הידנית היא רק לסיים את תיבות הטקסט של ההערות במקום הנכון. זה קצת עבודה אבל זה בהחלט אפשרי. עשיתי זאת בעבר בלית ברירה.

הבעיה היחידה היא, שהערות הסיום נכנסות לתיבת הטקסט ללא מספרים.

הקיצר, התוכנה לא מושלמת.

• הוסף לסימניות
יש פתרון אטוטמטי למחצה (בעלות)

הפתרון היחיד הידוע לי, ולכל המעמדים שאני מכיר, הוא תוכנות אחרות (תג) שבהם שמעתי שאפשר (אני אישית לא עובד בתג, מעדיף תוכנה ויזואלית יותר).

אך באנדזיין הפתרון כזה:

לעמד ידנית בתבות נפרדות, טקסט ראשי והערות שוליים. את ההערות שלויים למספר לפי ההוראות של הסקריפט המתאים שפיתח ר' יהודה ברום (יש לו עסק ששמו "תו לאור" וגם אתר,הוא רשום כאן באתר שלחו לו מייל)
הסקריפט המאפשר עדכון של המספור הערות שוליים. וזה החסרון העקרי בעימוד ידני.(מכירים הערות א,ואח"כ א* ?... זה בגלל זה!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה