יש פתרונות יותר טוביםנכתב ע"י ונתנו10;686685:הרווחים הבודדים בסוך הטורים לא מפריע לך?
לא היית רוצה לעבור על כל הקונטרס ולעשות אנטרים מאולצים כדי לסדר אותם?
נכתב ע"י ונתנו10;686685:הרווחים הבודדים בסוך הטורים לא מפריע לך?
לא היית רוצה לעבור על כל הקונטרס ולעשות אנטרים מאולצים כדי לסדר אותOTE]
מה הצעת לתקן?
איני מצליח להבין. אולי זה שבסוף פסקה יש חצאי שורות? מה רע?
מ"מ יש הגדרה יישור מלא, למה צריך מעבר שורה מאולץ?
שאלות רבות צצות כאן לגבי בעיות מורכבות יותר ופחות בעימוד אינדיזיין.האם אפשר לקבל הסבר קצר על איך מפעילים את הסקריפטים?
נכתב ע"י דוד מרדכי;687163:עד שיהיה ה"מפגש חנוכה" הזה (באיזור פורים?) או עד שיענו מנהלי הפורום לבקשות למקום מיוחד למדריכים: מישהו יכול לעזור לי לגמור את הפרוייקט עכשיו? (הלקוח, נו...) ולמיטב ידעתי השאלה שלי לא חוזרת על עצמה, עשיתי חיפוש.
כפי שכתבתי מקודם: מדובר בקונטרס קצר. בכל הקונטרס יש רק כשלושים הערות שוליים. לכן בחרתי לעשות את זה באופן ידני, ובכלל לקחת את הפרוייקט למרות שאינני תגיסט. זה נראה טוב ואם אני הייתי הלקוח הייתי מבסוט. הוא עדין לא ראה את הפרוייקט ויתכן שלא ימצא חן בעיניו לא שיש שתים שלוש הערות שלא הצליחו להתמקם בעמוד הנכון, ולא שלמטה לא תמיד היישור מוחלט. גם אנטרים מאולצים לא פותרים את הבעיה בכל המקרים.
תודה לכל העוזרים, תבורכו מן השמיים.
כמובן שזה לא נכון לעבוד ככה בספרים.נכתב ע"י eliezer;687229:על מנת לעשות יישור מלא של הטקסט למעלה ולמטה יש לבחור באפשרות מסגרת טקסט במסטר,יישור לשני הצדדים.
נכתב ע"י ונתנו10;687231:כמובן שזה לא נכון לעבוד ככה בספרים.
נכתב ע"י ונתנו10;687392:בספר ובעיתון עובדים עם פקודת שורה מול שורה (על גריד) ולא מרווחים מיותרים בין פסקאות,
וודאי שלא עם רווחים שונים בין השורות.
נכתב ע"י ונתנו10;687392:בספר ובעיתון עובדים עם פקודת שורה מול שורה (על גריד) ולא מרווחים מיותרים בין פסקאות,
נו?נכתב ע"י eliezer;687455:(אמנם זה לא יילך בייחד)
נכתב ע"י דוד מרדכי;682730:חשבתי על המצאה כזאת: לעשות תיבת טקסט ידנית ולדחוף אותה כל פעם לעמוד הנכון באופן ידני בכל עמוד מחדש - כאילו הערות שוליים אבל לא באמת. חשבתי על זה, מכיוון שמדובר בספר רק בן שלשים עמודים, ולא בכל עמוד יש הערות. מה דעתכם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים