כללי הערות שוליים בשני טורים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אנטרים מאולצים!!! על זה לא חשבתי! רעיון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;686685:
הרווחים הבודדים בסוך הטורים לא מפריע לך?
לא היית רוצה לעבור על כל הקונטרס ולעשות אנטרים מאולצים כדי לסדר אותם?
יש פתרונות יותר טובים
נשאיר משהוא למפגש חנוכה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;686685:
הרווחים הבודדים בסוך הטורים לא מפריע לך?
לא היית רוצה לעבור על כל הקונטרס ולעשות אנטרים מאולצים כדי לסדר אותOTE]

מה הצעת לתקן?
איני מצליח להבין. אולי זה שבסוף פסקה יש חצאי שורות? מה רע?
מ"מ יש הגדרה יישור מלא, למה צריך מעבר שורה מאולץ?

• הוסף לסימניות
האם אפשר לקבל הסבר קצר על איך מפעילים את הסקריפטים?
שאלות רבות צצות כאן לגבי בעיות מורכבות יותר ופחות בעימוד אינדיזיין.
במסגרת הפורום פעילים מומחים רבים לאינדיזיין.
בין דפי הפורום חבויים מדריכים נפלאים לאינדיזיין.
האם צריך סיבות נוספות כדי לפתוח פורום/תת פורום ייחודי לאינדיזיין??

אם וכאשר יקום הדבר, ינעצו המנהלים אשכול מדריכים ייעודי, בו אשמח לתרום את חלקי.
מדריך אחד כבר מובטח - הערות שוליים בשני טורים בעזרת סקריפטים.

חנוכה שמח!

• הוסף לסימניות
באמת הגיע הזמן לפתוח פורום הדרכות, ולהעביר לשם את האשכולות שחוזרים על עצמם.

• הוסף לסימניות
עד שיהיה ה"מפגש חנוכה" הזה (באיזור פורים?) או עד שיענו מנהלי הפורום לבקשות למקום מיוחד למדריכים: מישהו יכול לעזור לי לגמור את הפרוייקט עכשיו? (הלקוח, נו...) ולמיטב ידעתי השאלה שלי לא חוזרת על עצמה, עשיתי חיפוש.
כפי שכתבתי מקודם: מדובר בקונטרס קצר. בכל הקונטרס יש רק כשלושים הערות שוליים. לכן בחרתי לעשות את זה באופן ידני, ובכלל לקחת את הפרוייקט למרות שאינני תגיסט. זה נראה טוב ואם אני הייתי הלקוח הייתי מבסוט. הוא עדין לא ראה את הפרוייקט ויתכן שלא ימצא חן בעיניו לא שיש שתים שלוש הערות שלא הצליחו להתמקם בעמוד הנכון, ולא שלמטה לא תמיד היישור מוחלט. גם אנטרים מאולצים לא פותרים את הבעיה בכל המקרים.
תודה לכל העוזרים, תבורכו מן השמיים.

• הוסף לסימניות
אם אתה עובד ידנית איך יכול לקרות כזה דבר שההערות השוליים לא יהיו בעמוד הנכון?

• הוסף לסימניות
לגבי לפתוח תת פורום לאינדיזיין:
המציאות מהשנים האחרונות הוכיחה, כי כמה שיותר פורומים - פחות נכנסים אליהם.
הגם שייתכן כי לפורום 'אינדיזיין' ייכנסו הרבה.
נדון בכך אי"ה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;687163:
עד שיהיה ה"מפגש חנוכה" הזה (באיזור פורים?) או עד שיענו מנהלי הפורום לבקשות למקום מיוחד למדריכים: מישהו יכול לעזור לי לגמור את הפרוייקט עכשיו? (הלקוח, נו...) ולמיטב ידעתי השאלה שלי לא חוזרת על עצמה, עשיתי חיפוש.
כפי שכתבתי מקודם: מדובר בקונטרס קצר. בכל הקונטרס יש רק כשלושים הערות שוליים. לכן בחרתי לעשות את זה באופן ידני, ובכלל לקחת את הפרוייקט למרות שאינני תגיסט. זה נראה טוב ואם אני הייתי הלקוח הייתי מבסוט. הוא עדין לא ראה את הפרוייקט ויתכן שלא ימצא חן בעיניו לא שיש שתים שלוש הערות שלא הצליחו להתמקם בעמוד הנכון, ולא שלמטה לא תמיד היישור מוחלט. גם אנטרים מאולצים לא פותרים את הבעיה בכל המקרים.
תודה לכל העוזרים, תבורכו מן השמיים.

על מנת לעשות יישור מלא של הטקסט למעלה ולמטה יש לבחור באפשרות מסגרת טקסט במסטר,יישור לשני הצדדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;687229:
על מנת לעשות יישור מלא של הטקסט למעלה ולמטה יש לבחור באפשרות מסגרת טקסט במסטר,יישור לשני הצדדים.
כמובן שזה לא נכון לעבוד ככה בספרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;687231:
כמובן שזה לא נכון לעבוד ככה בספרים.

הסבר?
אני עמדתי ספר שלם כך.
אפשר לשלוט בהגדרות שהרווח שיתווסף יהיה בין הפסקאות ולא ישנה מרווח שורות.
ויש לתקן ידנית בסוף כל פרק.

• הוסף לסימניות
בספר ובעיתון עובדים עם פקודת שורה מול שורה (על גריד) ולא מרווחים מיותרים בין פסקאות,
וודאי שלא עם רווחים שונים בין השורות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;687392:
בספר ובעיתון עובדים עם פקודת שורה מול שורה (על גריד) ולא מרווחים מיותרים בין פסקאות,

איננו מדברים על אותו דבר.
גפ אני הצעתי יישור לגריד על מנת לשמור שורה מול שורה.
יישור לשני התדדים הצעתי על מנת למנוע רווח בסופי עמוד.
(אמנם זה לא יילך בייחד)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;687392:

בעיתון כן, בספר לאו דווקא. אני מכיר מעמדים ותיקים ומומחים שלא מעמדים שורה מול שורה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;687478:

יש לבחור מה יותר חשוב. שורה מול שורה או עמודים מלאים.
או לתקן ידנית עמוד עמוד ולשים שורה על שורה.
לא הכל מושלם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;682730:
חשבתי על המצאה כזאת: לעשות תיבת טקסט ידנית ולדחוף אותה כל פעם לעמוד הנכון באופן ידני בכל עמוד מחדש - כאילו הערות שוליים אבל לא באמת. חשבתי על זה, מכיוון שמדובר בספר רק בן שלשים עמודים, ולא בכל עמוד יש הערות. מה דעתכם?

זה מה שאני עשיתי פעם, כשלא היתה ברירה והערות שוליים של צד שמאל באנגלית, הצטרכו לעבור גם לצד ימין של העברית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;687392:

ונתנו, אשמח להסבר איך עובדים שורה מול שורה [לצערי, לא מכירה את הפקודה הזו] וכמובן איך פותרים את בעיית שורות האלמנות ושורות היתומים.
אין דבר מעצבן יותר בספר ממילה אחת בסוף פרק שעוברת לעמוד הבא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;687177:
אם אתה עובד ידנית איך יכול לקרות כזה דבר שההערות השוליים לא יהיו בעמוד הנכון?
ההערה עולה על הטקסט אז אני מעביר אותה עמוד

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות עמוד של הערות בלבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה