כללי הערות שוליים בשתי טורים באינדיזיין: שירות למעמדים

• הוסף לסימניות
לידיעת המעמדים,

אני מציע עכשיו שירות חדש למי שצריך לעמד ספר באינדיזיין עם הערות בשתי טורים וטקסט בטור אחד (וכן להפך -- הערות בטור אחד וטקסט בשתי טורים).

המחיר: 450 ש"ח + מע"מ לספר עד כ-400 עמודים.

עבודה מהיום להיום ב"ה ב"נ.

השירות אינו כולל עיצוב של הטקסט או של הגריד (וכל-שכן לא עיצוב שאר חלקי הספר) -- אלא רק הפרדת ההערות לסטורי נפרד, וחלוקת תיבות הטקסט כדי שההערות בתחתית הספר יתאימו להפניות בטקסט העיקרי, במשך כל הספר.

המחיר כולל עימוד חוזר (אחרי הגהות ותיקונים וכו') מספר סביר של פעמים (כ-5).

תודה,
אריאל

• הוסף לסימניות
ואם אין לך את הפונט שעימדנו בו את הספר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה חסידה;1410848:
ואם אין לך את הפונט שעימדנו בו את הספר?

זה לא אמור להוות בעיה, כי לאינדיזיין יש פונט גנרי, ואם חסר פונט במסמך, אינדיזיין אמנם מחליף לפונט הגנרי, אבל שומר את המידע מהפונט המקורי לגבי רוחב כל אות ואות -- כך שגם בלי הפונט, יש לי את המידע הנדרש כדי לעמד את הטקסטים.

ובכל אופן, יש לי את רוב הפונטים שמתמשים בהם כדי לעמד ספרי קודש, כמדומני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1410888:
זה לא אמור להוות בעיה, כי לאינדיזיין יש פונט גנרי, ואם חסר פונט במסמך, אינדיזיין אמנם מחליף לפונט הגנרי, אבל שומר את המידע מהפונט המקורי לגבי רוחב כל אות ואות -- כך שגם בלי הפונט, יש לי את המידע הנדרש כדי לעמד את הטקסטים.

ובכל אופן, יש לי את רוב הפונטים שמתמשים בהם כדי לעמד ספרי קודש, כמדומני.

כל הכבוד על היוזמה
אבל נדמה לי שמבלי העיצוב זה לא יועיל

היית כבר מפשיל את השרוולים ויוצר סקריפט שמבצע את זה
לפי מה שאני מכיר אותך זה קטן עליך

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הכוונה בלי העיצוב? אתם מעצבים את הטקסט כאוות נפשכם, ואז עם השירות הזה אתם מקבלים חזרה ספר מעומד.

זה חוסך לא שעות, אלא ימים של עבודה!

• הוסף לסימניות
כלומר אתה לא מתכוון למכור את הסקריפט לעימוד שדברת עליו?

• הוסף לסימניות
נכון. הוא קשה לתפעול (זאת אומרת בכלל לא ידידותי), ולהפוך אותו לכזה ידרוש הרבה מאוד מאמץ.

בנוסף, אני כבר מדמיין את התמיכה שאצטרך לתת ללקוחות -- וזה פשוט לא ריאלי. לכן חשבתי לתת את זה בתור שירות למי שמיואש מהמחשבה שבשבוע הקרוב כל מה שהוא עושה זה להגדיל ולהקטין תיבות טקסט!

• הוסף לסימניות
אני מחכה מאוד לסקריפט.
למה אתה לא הולך לשווק אותו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל44;1411323:
אני מחכה מאוד לסקריפט.
למה אתה לא הולך לשווק אותו?

ראה את ההודעה הקודמת.

אבל הסקריפט כבר מוכן, ואני מזמין אותך להתנסות בשירות שאני מציע.

• הוסף לסימניות
אגב, אם בסופו של דבר הסקריפט כן ימכר (וכרגע זה לא עומד לקרות), מי שמתמש בשירות המוצע פה יקבל זכות רכישת רשיון בניקוי הכסף שכבר הוציאו (עד לתקרה של מחיר רשיון בודד או שתים).

• הוסף לסימניות
חבל מאוד!
אני חושב שהרבה מעמדים ירצו לשלם עבור הסקריפט ולא עבור השירות שאתה מציע.
אני אחד מהם

• הוסף לסימניות
שומע. אבל זה לא פרקטי. אני כבר רואה מה שיקרה: יקנו את הסקריפט, לא ימלאו אחר ההוראות כמו שצריך, יאשימו את הסקריפט, ויום שלם אצטרך לתת תמיכה, עד שנמצא את הבעיה.

יש עוד עניין -- לפעמים אין פתרון לעימוד לפי הכללים שקבע המעצב. אפילו בהערות שוליים של אינדיזיין, לפעמים הכל נתקע ומקבלים overset תמידי. זה קורה, למשל, כששתי הפניות להערות נמצאים באותה שורה של טקסט, ואין מקום בעמוד להתחיל את השורה הראשונה של ההערה השניה.

במקרה כזה, שוב יאשימו את הסקריפט, או ידרשו פתרון וזה עלול לקחת המון זמן תמיכה.

ולבסוף, יכול בהחלט להיות שנותרו באגים בסקריפט (זה הסקריפט הקשה ומורכב ביותר שכתבתי, כי למעשה הוא עובד עם מספר לא מוגבל של טקסטים - אבל זה סיפור אחר). כך שלא אוכל לדעת מי אשם עד שאבדוק כל נושא לגופו לעומק. ולזה פשוט אין לי זמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1411360:
שומע. אבל זה לא פרקטי. אני כבר רואה מה שיקרה: יקנו את הסקריפט, לא ימלאו אחר ההוראות כמו שצריך, יאשימו את הסקריפט, ויום שלם אצטרך לתת תמיכה, עד שנמצא את הבעיה.

יש עוד עניין -- לפעמים אין פתרון לעימוד לפי הכללים שקבע המעצב. אפילו בהערות שוליים של אינדיזיין, לפעמים הכל נתקע ומקבלים overset תמידי. זה קורה, למשל, כששתי הפניות להערות נמצאים באותה שורה של טקסט, ואין מקום בעמוד להתחיל את השורה הראשונה של ההערה השניה.

במקרה כזה, שוב יאשימו את הסקריפט, או ידרשו פתרון וזה עלול לקחת המון זמן תמיכה.

ולבסוף, יכול בהחלט להיות שנותרו באגים בסקריפט (זה הסקריפט הקשה ומורכב ביותר שכתבתי, כי למעשה הוא עובד עם מספר לא מוגבל של טקסטים - אבל זה סיפור אחר). כך שלא אוכל לדעת מי אשם עד שאבדוק כל נושא לגופו לעומק. ולזה פשוט אין לי זמן.

אני מאוד מבין אותך, ויכול להציע לך 2 אפשרויות

1) כדי שתוכל להנגיש את הסקריפט יותר - לבקש מהמעונינים לרשום את שמם, כולל הסכמתם לתת תשלום ראשוני אף שהסקריפט יהיה מוכן רק עוד כך וכך זמן. כך תוכל לראות מי רציני וגם לקבל סכום נאה שיאפשר לך להקדיש זמן לכך!

2) אפשרות אחרת היא לכתוב הוראות מפורטות, ולהדגיש חזור והדגש שאין לפנות אליך עד שלא מוודאים שהכל בוצע לפי ההוראות [כמובן לכתוב באילו מקרים הסקריפט לא יעבוד היטב]

• הוסף לסימניות
רעיון אדיר בסכום סביר
אריאל, כשאצטרך - בל"נ אקרא לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;1411367:

1) כדי שתוכל להנגיש את הסקריפט יותר - לבקש מהמעונינים לרשום את שמם, כולל הסכמתם לתת תשלום ראשוני אף שהסקריפט יהיה מוכן רק עוד כך וכך זמן. כך תוכל לראות מי רציני וגם לקבל סכום נאה שיאפשר לך להקדיש זמן לכך!

2) אפשרות אחרת היא לכתוב הוראות מפורטות, ולהדגיש חזור והדגש שאין לפנות אליך עד שלא מוודאים שהכל בוצע לפי ההוראות [כמובן לכתוב באילו מקרים הסקריפט לא יעבוד היטב]

אני מציע גם שאחרי שתצרף הוראות תבהיר שתמיכה עולה כך וכך לשעה ואינה כלולה במחיר.
ואז מה אכפת לך לתת אותה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;1411367:

כמה אתה חושב באמת יקנו את הסקריפט? 10? 15? זה פשוט לא שווה את ה-100+ שעות עבודה שהשקעתי בזה (ולא תמו חסדיו).

רעיון (1) יש בו יותר מדאי התחייבויות, הן מצידי והן מצד הרוכשים. כשלבסוף יראו את הסקריפט, יגידו שזה לא כולל כאלו אופציות ואחרות, ואין לדבר סוף. רעיון (2) זה טוב בתאוריה. מי קורא הוראות מפורטות כאלו (אמא שמעמדת ספר + 6 ילדים בוכים ברקע)? לא. יעיפו בזה מבט, ואז יתקשרו להגיד שעיינו בהוראות ועדיין הסקריפט לא עובד.

לפי השירות שאני מציע, אוכל לשחק עם הספר ועם הסקריפט. ואם אני רואה שזה פשוט לא ילך עם הספר הזה, אז לא קרה כלום. הלקוח לא משלם, ואני לא מחוייב בכלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1411398:
אני מציע גם שאחרי שתצרף הוראות תבהיר שתמיכה עולה כך וכך לשעה ואינה כלולה במחיר.
ואז מה אכפת לך לתת אותה?

אני לא תמיד יכול להיות זמין. ואם זה באמת לבסוף באג בסקריפט, איך אוכל לגבות? אבל מאחר שקנו, תהיה לי מחוייבות כלפי הרוכשים לפתור להם את הבעיה היום כי זה יורד לדפוס מחר...

שוב, אולי אחרי שעשיתי 30-40 ספרים עם הסקריפט עבור לקוחות מפרוג ועוד, ואני יודע יותר מה הם מצפים, ואם זה עובד, אז אתחיל למכור את הסקריפט (לא יודע באיזה מחיר).

בינתיים, בכ"א, הסקריפט לא למכירה, אבל השירות פעיל! (ואם בסוף נמכר הסקריפט, מקבלים את הכסף חזרה כפי שכתבתי לעיל בהודעה מוקדמת).

• הוסף לסימניות
השתמשתי בשבוע שעבר בשירות הנ"ל.
הסקריפט עושה עבודה מדהימה.
זה קיצר לי את העבודה עשרת מונים והיה לעזר רב.
מעבודה מעיקה ומעצבנת - לעבודה כיפית, זורמת ומהירה. תענוג!
אחרי השירות הזה מספיק בוקר אחד - ולדפוס!!!
יישר כוח!
וכמובן המלצה חמה לכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה