כללי הערות שוליים ידניות - אינדיזיין...

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אני כרגע עובד על עימוד ספר עם הערות שוליים ידניות,
אך מכיון שזה ידני, אין באפשרותי כוח לעשות לפני כל הערה "רווח שערה" (hair space),
האם יש איזה גרפ או משהו כדי לחפש את כל ההערות שלפני כן יתן רווח של שערה או משהו דומה?

תודה רבה לכולם.

קבצים מצורפים

• ללא שם.gif
    KB 43.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sitbon;2099992:
שלום לכולם.
אני כרגע עובד על עימוד ספר עם הערות שוליים ידניות,
אך מכיון שזה ידני, אין באפשרותי כוח לעשות לפני כל הערה "רווח שערה" (hair space),
האם יש איזה גרפ או משהו כדי לחפש את כל ההערות שלפני כן יתן רווח של שערה או משהו דומה?

תודה רבה לכולם.

כן חפש לפי המאפיינים שלהם נניח סגנון תו.
בחפש שים.+
בהחלף שים רווח שערה ו$0

• הוסף לסימניות
ראשית תודה רבה.
אבל שאני מגיע להערה יא ומעלה הוא מוחק לי את ה-א ומשאיר את ה-י.
אפשר פירוט טיפה מורחב יותר?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sitbon;2100057:
ראשית תודה רבה.
אבל שאני מגיע להערה יא ומעלה הוא מוחק לי את ה-א ומשאיר את ה-י.
אפשר פירוט טיפה מורחב יותר?
תודה

אין סיבה שיעשה כך אם עשית כהצעתי, ה$0 מחזיר את כל מה שמוצא. לא אמור למחוק כלום
אולי תעלה הקלטה מה אתה עושה?

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר הסתדרתי אודות לך, תודה.
פשוט לא שמתי בחפש את התוים: .+

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה