כללי הערות שוליים

• הוסף לסימניות
יש לי שני בעיות בהערות שוליים באינדיזיין
1)שאני מיבא טקסט מוורד עם הערות שוליים כל ההערות בספרות בערבית למרות שכל הגדרות השפה הם בעברית
2)איך אני מפריד בין הטקסט להערות שוליים כדי לסדר הערות באופן ידני.
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
1. בחלונית הcharacter למטה בלשונית הlanguage זה צריך להיות עברית או no language
2.יש לזה סקריפט תעשה חיפוש בפורום.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
משהו יודע מה הסקריפט ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חותם1;1059109:
1. בחלונית הcharacter למטה בלשונית הlanguage זה צריך להיות עברית או no language
זה לא עזר ביבוא הטקסט אינדיזיין מחליף את ההערות שולים לערבית

• הוסף לסימניות
כאשר אתה בוחר את הטקסט בהערות שוליים, (משחיר אותו),

מהי השפה בלשונית הlanguage?
אם היא arabic
תחליף אותה ע"י חיפוש והחלפה (מצורף תמונה)

קבצים מצורפים

• Picture 7.png
    KB 55.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אי אפשר להשחיר את כל ההערות שולים ?
אני גם לא יכול ידנית לעבור על 500 הערות

• הוסף לסימניות
אי אפשר לבחור את כולן יחד.
לכן צריך לעשות חיפוש והחלפה על כל המסמך: search>document
להחליף שפה מערבית לעברית כמו בתמונה המצורפת בהודעה למעלה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה עזר מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה