כללי הערות שוליים

• הוסף לסימניות
איך מגדירים שכל ההערות יהיו בקו אחיד?
ז"א שלכל ההערות - כולל שורה שניה ואילך - תהיה כניסה ימנית זהה, גם כאשר ההערה מורכבת משורות רבות ומכמה פסקות???

תודה מראש!!:)

• הוסף לסימניות
כולם ישנים פה??????
די דחוף.....תודה!!

• הוסף לסימניות
אולי בבוקר ילך לי??????????

• הוסף לסימניות
לא מספיק מובן השאלה,
תכניס בקובץ סיגנון כניסה.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה!

כמו בתבליטים ומספור שרוצים שהשורה השניה תתחיל כמו השורה הראשונה, אז אני רוצה כך לעשות בהערות.

• הוסף לסימניות
תודה בכל אופן!

אז אולי מישהו אחר יתנדב לעזור לי - באינדיזיין.

תודה!!!!!!

• הוסף לסימניות
היה על זה פעם בפורום, משהו מאליעזר. תעשה חיפוש.

• הוסף לסימניות
עברתי על כל ההודעות, הם מדברים על זיח בשורה שניה בלבד=חלון,
ואני רוצה שכל השורות הבאות ג"כ יהיו עם זיח שווה לשורה הראשונה.
(מה שזכור לי שזה ע"י חיפוש והחלפה.......)

• הוסף לסימניות
שבוע טוב
עדיין לא נושעתי, מי יכול לעזור
תודה

• הוסף לסימניות
תתן הזחה של 10 מ"מ לכל הטקסט. כניסה מינוס 10 מ"מ לשורה הראשונה

• הוסף לסימניות
במידה ומדובר בפסקה אחת בלבד ניתן להכניס תו מיוחד אחרי המילה הראשונה ctr+/ המופיע מעל האנטר

• הוסף לסימניות
תודה!
אבל למה הוא לא מאפשר לי לעשות 10- לכניסה, רק מ-0 ומעלה?

• הוסף לסימניות
במקרה שלי מדובר בהערות שוליים רבות!
אז מה כן אפשר לעשות?

צירפתי דוג' מקוה שעכשיו השאלה תובן.

תודה לכולם!!!

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 113.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מגדירים זאת בהערות שוליים... (נמצא בתפריט 'אות'>הגדרות הירות שוליים.

• הוסף לסימניות
אתה יכול לתת הזחה של 20 להכל ולראשון רק 10

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2499475:
אתה יכול לתת הזחה של 20 להכל ולראשון רק 10

נכון. זה הבעיה. שבאינדיזיין כאשר נותנים סגנון פיסקה להערות שוליים, אז כל הפיסקאות הם עם אותו סגנון. אם יש הערת שוליים עם שלושה פיסקאות, לכולם אותו הסגנון.
וכאן ההתנגשות, כי לפיסקה הראשונה הוא צריך לכל השורות כניסה 10, ורק לשורה הראשונה כניסה מינוס 10,
משא"כ בשאר הפיסקאות, הוא צריך רק כניסה 10, אבל כמובן שלא טוב שיהיה שם לשורה הראשונה מינוס 10.
וזוהי שאלתו להבנתי, איך גורמים לכל הקובץ להבין שסגנון פיסקה1 זה רק לקטע הראשון שבכל הערת שוליים, וסגנון פיסקה2 זה לקטע השני ואילך שבכל ההערות שוליים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה