הערך המוסף של פורום צילום

• פותח הנושא P360
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אחרי שהתאוששתי ....

דבר ראשון ..
אני חייב להגיד שאפו לחברי הפורום שהתייצבו בהרכב מלא .
ושמחתי להכיר עוד כמה ניקים שעד היום לא זכיתי להכיר פנים מול פנים .

אני ממש מצטער אם מישהוא נפגע כתוצאה מכך שתמונותיו לא הוצגו בתערוכה.
הצבנו דד ליין ברור לשליחת התמונות וכל מי ששלח עד אז תמונתיו הוצגו .

זכיתי להכיר את הצלם ומחבר הספרים יעקב בורנשטיין ובמעט זמן שיחה איתו למדתי המון .

תודה להנהלת פרוג ולחיים דיקמן שהסכימו להקציב מקום מכובד לדוכן פורום צילום והשקיע תקציב ומשאבים רבים להצלחת הדוכן ...

תודה למנהל המסור יוסי מור שמשקיע והשקיע מזמנו וביחד עם תמירו נתנו שירות אישי ומקצועי ללא הבדל ניקון קנון סוני או נוקיה :D
ישבתי בהרצאות שלכם ופשוט התמוגגתי ...
זכיתי להכיר את תמירו קצת יותר מקרוב ולהבין שמדובר במשהוא אחר שהכרתי דרך הפורום

תודה yitzy ושלמה שעזרו וצילמו את האירוע בהתנדבות מלאה ..

ניפגש בערך מוסף 4 ? בוודאי שכן ...

נ.ב. בערך ב 20:30 בערב דיברתי עם אחד החברים על המדרגות בעליה לאולם העליון ואפילו שכחתי לשאול לשמו , אז... אשמח לדעת מי אתה .:)

• הוסף לסימניות
א: זה תמיר

ב: אל תהרוס לי בבקשה את המוניטין, עוד יחשבו שאני נחמד.
:cool:

• הוסף לסימניות
האמת היא שחבל שלא ידענו (שמעתי עוד אחרים שאמרו כך...) מראש שהתמונות יתפרסמו במסך ולא על קאפה אחרת גם הייתי שולח....

• הוסף לסימניות
איפה התמונות עם בורשטיין,
אני רוצה לארגן הרצאה איתו לחברי הפורום.

• הוסף לסימניות
אגב הרצאה-
פליז פליז
קורס פוטו שופ לחרדים (או רק חרדיות)
לצלמים בורים כמוני....??:eek::eek:
פליז...?
אני לא יודעת איך ומה, ואיך.... ואיפה....:(

(כמובן שצריך גם להשיג פוטושופ, אבל בכל זאת...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shmil15;421282:
אחרי שהתאוששתי ....

תודה yitzy ושלמה שעזרו וצילמו את האירוע בהתנדבות מלאה ..
מי אתה באמת שלמה???
אולי שוחחנו??

אגב..
תמיר,
כן,
אתה נחמד,
היה נחמד לשבת איתך ועם שרול ולשוחח,
השיחה העשירה אותי.
תודה על היחס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה