כללי הערת שוליים אינדיזיין

• הוסף לסימניות
לבקשת הציבור, הדרכה לחבילת footnotes columns לטיפול בהערות שוליים בשני טורים כשהטקסט בטור אחד או להיפך:

1. הפעל את הסקריפט footnotes_in_columns. הסקריפט הופך את הערות השוליים לסטורי נפרד בתחתית העמוד. ברירת המחדל של הסקריפט היא לעשות מסגרת עם שני טורים המיועדת במקרה שהטקסט העיקרי בטור אחד. במקרה שאת מעוניין להיפך, פשוט עבור לפאנל סגנונות אובייקט לסגנון footnotes_columns והגדר אותו לטור אחד. זה המקום גם לשנות הגדרות נוספות לתיבת ההערות כמו רווח שלה מהטקסט וכו'.
עשיתי הערות שוליים עם הסקריפט של קארל אבל הוא משנה לי את כל ההגדרות של אפשרות הערות שוליים והוא מחליף הכל למספרים
האם יש כאן מי שהוא שהוא השתמש עם הסקריפט הזה או עם סקריפט אחר

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת בבקשה --תתברכו בכל הברכות האמורות בתורה

• הוסף לסימניות
הסקריפט יפעל כפי שקארל הגדיר אותו,
וכמובן שתוכל לאחר הפעלת הסקריפט, לשנות את הסגנונות שהוחלו, כפי רצונך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן ק;1889439:
הסקריפט יפעל כפי שקארל הגדיר אותו,
וכמובן שתוכל לאחר הפעלת הסקריפט, לשנות את הסגנונות שהוחלו, כפי רצונך

כלומר, הסקריפט בעצם הופך את ההערות לטקסט נפרד, והמספור שלו כעת הוא על ידי מספור רגיל של פסקאות, ולכן אם תרצה לשנות לאותיות תשנה בהגדרות הפסקה שהמספור יהיה אותיות ולא מספרים.

• הוסף לסימניות
יש כאן בפורום אריאל וולדן שמוכר סקריפט שעושה את העבודה הדרושה בהערות שוליים
שוה כל שקל מנסיון

• הוסף לסימניות
הסקריפט מנותק לגמרי מהגדרות ההערות של אינדיזיין. אתה צריך להשתמש בסקריפט שממספר בעברית לפי סגנון תו.

• הוסף לסימניות
מה אני עושה עם החלפת המספרים למשל: המספר שתים עשרה הוא מחליף לעשרים ואחד
12-21

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסק;1890390:
מה אני עושה עם החלפת המספרים למשל: המספר שתים עשרה הוא מחליף לעשרים ואחד
12-21

זה רק הגדרת כיווניות
אתה צריך לשנות בהגדרת הסגנון את הכיווניות מ Right to left ל Default
וזה אמור להסתדר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;1889689:
הסקריפט מנותק לגמרי מהגדרות ההערות של אינדיזיין. אתה צריך להשתמש בסקריפט שממספר בעברית לפי סגנון תו.

יש לי את הסקריפט אבל מי יכול לעזור לי ולהסביר איך משתמשים בסקריפט הזה נסיתי כמה פעמים ולא הלך לי מה צריכים לעשות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה