דרוש מידע העשן של המדורות...

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה שאולי קצת מוזרה...
בכל שנה בל"ג בעומר אחרי שכבר סיימנו עם כל עניין המדורות , קשה לי לנשום סדיר ואני מרגישה כאילו העשן 'תקוע' לי בריאות
ספציפית אני מאוד רגישה לא יודעת אם זה נורמאלי וקורה לכל אחד ,
מה אפשר לעשות בשביל שאוכל גם להינות במדורה וגם לא לסבול אחר כך מקשיי נשימה והרגשת מחנק?
יש עיצות?:sneaky:

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה שאולי קצת מוזרה...
בכל שנה בל"ג בעומר אחרי שכבר סיימנו עם כל עניין המדורות , קשה לי לנשום סדיר ואני מרגישה כאילו העשן 'תקוע' לי בריאות
ספציפית אני מאוד רגישה לא יודעת אם זה נורמאלי וקורה לכל אחד ,
מה אפשר לעשות בשביל שאוכל גם להינות במדורה וגם לא לסבול אחר כך מקשיי נשימה והרגשת מחנק?
יש עיצות?:sneaky:
לשים מסכה ;)
לא אחראית על המבטים...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל אני רוצה לנשום!(בסיסי לא?;))
אז מה משנה כבר מה מחניק עשן או מסיכה...
ההבדל הוא כזה:
בלי מסיכה - קושי מיידי בנשימה, קושי גם לאחר זמן.
עם מסיכה - קושי רק מיידי, בעז''ה ללא אח''כ.

• הוסף לסימניות
מים קרירים או מכשיר אדים קרים מאד מסייע לנו כרגע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה