העששית והחופה

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על הצבע הזווית הקומפוזיציה

קבצים מצורפים

• MOS_2659 (Large).JPG
    KB 81.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הצבע - מעולה
הזוית מצויינת
הקומפוזיציה - הייתי מעדיף לראות את הכלה יותר משמעותית בפריים, אבל זה עדיין מצויין.

רק את הגרעיניות הייתי מסיר. (הורדת ISO ופתיחת תריס, אפשר לצלם תמונה כזו גם בפחות מ1/100 או צילום בRAW והסרת רעשים)
התמונה לא חדה, אבל זה לא נורא באוירה הספציפית הזאת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;471863:
הצבע - מעולה
הזוית מצויינת
הקומפוזיציה - הייתי מעדיף לראות את הכלה יותר משמעותית בפריים, אבל זה עדיין מצויין.

רק את הגרעיניות הייתי מסיר. (הורדת ISO ופתיחת תריס, אפשר לצלם תמונה כזו גם בפחות מ1/100 או צילום בRAW והסרת רעשים)

+1

רק שאני לא בטוח שהגירעון הוא דווקא בגלל האיסו או בגלל עיבוד יתר.

• הוסף לסימניות
העששית תופסת מקום גדול מדי בפריים כך שהתחושה שמתקבלת מאולצת מדי.

• הוסף לסימניות
העששית זה הסיפור

נכתב ע"י צל99;471975:

ולכן העששית צריכה להיות במרכז תופסת את העין וכו' אם הרקע היה התמונה אז הייתי מנסה לכוון את הפוקוס לחתן

• הוסף לסימניות
בנושא הכלה

נכתב ע"י msphoto;471863:
הצבע - מעולה
הזוית מצויינת

יש לי תמונה דומה של הכלה ברקע עם האמהות ובגלל כללי הפורום העלתי דווקא את התמונה הזו שהכלה פחות משמעותי אע"פ שהתמונה השנייה יש בה הרבה יותר עצמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משה אסולין;471983:
ולכן העששית צריכה להיות במרכז תופסת את העין וכו' אם הרקע היה התמונה אז הייתי מנסה לכוון את הפוקוס לחתן

זה לא ענין של הפוקוס אלא של המקום שתופס כל חלק בפריים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;471975:

יש משהו בדבריך לדעתי היא נראת מאולצת בגלל שעששית מכסה את הכלה מאחור אם הכלה היית תופסת את הפריים מצד שמאל התמונה הייתה משודרגת
בכל אופן רעיון יפה

• הוסף לסימניות
קודם כל ברוך הבא ...
התמונה הראשונה עוד איכשהוא בסדר מבחינת הקומפוזיציה והאיכות ..
השניה ממש לא בכיוון וגם האיכות שלה לא משהוא בכלל ..

בהצלחה
ונשמח לראות עוד תמונות שלך ...

• הוסף לסימניות
בס"ד

צבע - צהוב מידי.
זווית - משעממת. חוץ מעששית לא רואים כלום.
קומפוזיציה - נכונה, במידה ובצד שמאל היה קורה משהו.

וגם אין חדות.

לגבי הקומפוזציה, כשיש לנו שתי אובייקטים שבונים את ההתרחשות בפריים. לדוגמא במקרה שלך - העששית והחתן כלה כששני האובייקטים עומדים אחד כנגד השני אני משתמש בטכניקה הבאה: לוקח פוקס על החתן והכלה ומשאיר את העששית במקומה לא מפוקסת.

וההגיון: כיוון שפוקס על העששית מוציא לגמרי את החתן והכלה מהפריים ומהנשוא, כיוון שהם באיזור חשוך וגם לא בפוקוס לא רואם אותם. לעומת זאת אם העששית הייתה לא בפוקוס לא היה קורה כלום כי עדין אפשר לזהות שזאת ששית וביחד עם פוקס על החתן כלה יש לנו כאן סיפור מושלם.

צלמי עיתונות משתמשים בטכניקה זו המון לבניית סיפורים המורכבים משני אובייקטיבים או יותר.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הערות יפות וטובות לשיפור האירו קודמיי
רק רציתי להוסיף
בשניה- ההבהק מהפלאש בחלק העליון של העששית ממש מפריע (לי אישית), כשמצלמים אובייקטים משקפים, יש לשים לכך לב , וזה ניתן לשיפור במיוחד כיום, שאנחנו יכולים לראות את התוצאה בתוך שניה... אז יש אפשרות לשפר על המקום.
:)

• הוסף לסימניות
הערות יפות וטובות לשיפור האירו קודמיי
רק רציתי להוסיף
בשניה- ההבהק מהפלאש בחלק העליון של העששית ממש מפריע (לי אישית), כשמצלמים אובייקטים משקפים, יש לשים לכך לב , וזה ניתן לשיפור במיוחד כיום, שאנחנו יכולים לראות את התוצאה בתוך שניה... אז יש אפשרות לשפר על המקום.
:)

• הוסף לסימניות
אה כן...
בהצלחה, ברוך הבא :)

• הוסף לסימניות
אה כן...
בהצלחה, ברוך הבא :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה