נכתב ע"י פופקו;477207:אני לא חושב שקראת את מה שאמרתי כלל...
אני לא דיברתי על מעצב גרפי שמעצב אתרים, כי זה בדיוק אותו דבר כמו לעצב לוגו ופלייר, רק ששולחים למשל את הכפתורים המעוצבים למתכנת האתר האמיתי, אני דיברתי על בניית אתרים מבחינת תיכנות, שזה עולם בפני עצמו.
נכתב ע"י chyz;477431:חברי הפורום, הדיון הזה הגיע לי בדיוק בזמן:
הלכתי ללמוד קורס עיצוב אתרים כי הבנתי שזה הדבר הבא בתחום.
הקורס כלל - דרימוובר ופלאש עם אקשן סקריפט (קצת קידום, קצת אפיון)
יצאתי מהקורס מתוסכלת!!!
במשך הקורס התמודדתי עם הקושי להתרגל לחלק שאין לו כל קשר לגרפיקה והוא הhtml
ולדעתי מצריך להכנס לראש של תכנות ודורש כשרונות אחרים. מי שיודע דרימוובר בלי להבין את מבנה השפה אינו יכול לבנות אתר.
לאחר שגמרתי את הקורס והיו לי כמה הצעות לעיצוב אתרים, נוכחתי לדעת שאת רוב העבודות איני יכולה לבצע (למעט אתרי תדמית שזהו חלק מאד קטן) כי הן מצריכות תכנות בשפות שונות, כעת יש צורך לדעת להטמיע ג'ווה, להסתדר עם מסדי נתונים ועוד ועוד והדבר רק מתרחב.
כמו כן, זה דורש להתעדכן כל הזמן בחידושים ברשת, בקידום אתרים.... אז חוץ מלהשתדרג כל הזמן בתוכנות הגרפיקה החדשות יש לנו עוד תחום.
באחת ההרצאות אמר לנו בונה אתרים רציני (חרדי), שהוא מצידו מעדיף שנביא לו את הגרפיקה והוא יבנה את האתר מתחילתו ועד סופו - אז מה עשינו???
אשמח לשמוע תובנות, זה מאד יעזור לי.
סוף נאום.
נכתב ע"י chyz;477431:חברי הפורום, הדיון הזה הגיע לי בדיוק בזמן:
הלכתי ללמוד קורס עיצוב אתרים כי הבנתי שזה הדבר הבא בתחום.
הקורס כלל - דרימוובר ופלאש עם אקשן סקריפט (קצת קידום, קצת אפיון)
יצאתי מהקורס מתוסכלת!!!
במשך הקורס התמודדתי עם הקושי להתרגל לחלק שאין לו כל קשר לגרפיקה והוא הhtml
ולדעתי מצריך להכנס לראש של תכנות ודורש כשרונות אחרים. מי שיודע דרימוובר בלי להבין את מבנה השפה אינו יכול לבנות אתר.
לאחר שגמרתי את הקורס והיו לי כמה הצעות לעיצוב אתרים, נוכחתי לדעת שאת רוב העבודות איני יכולה לבצע (למעט אתרי תדמית שזהו חלק מאד קטן) כי הן מצריכות תכנות בשפות שונות, כעת יש צורך לדעת להטמיע ג'ווה, להסתדר עם מסדי נתונים ועוד ועוד והדבר רק מתרחב.
כמו כן, זה דורש להתעדכן כל הזמן בחידושים ברשת, בקידום אתרים.... אז חוץ מלהשתדרג כל הזמן בתוכנות הגרפיקה החדשות יש לנו עוד תחום.
באחת ההרצאות אמר לנו בונה אתרים רציני (חרדי), שהוא מצידו מעדיף שנביא לו את הגרפיקה והוא יבנה את האתר מתחילתו ועד סופו - אז מה עשינו???
אשמח לשמוע תובנות, זה מאד יעזור לי.
סוף נאום.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים