העתקתי מכונן פנימי והקבצים הוצפנו

• הוסף לסימניות
חיברתי כונן פנימי ממחשב שהלך לעולמו למחשב אחר, הצלחתי להיכנס לקבצים (הוא דרש ממני אישור מנהל כדי להיכנס) ולהעתיק אותם לכונן חיצוני, אבל כרגע הוא כותב לי שכל הקבצים מוגנים כי אין לי הרשאה לשימוש בהם.
כנראה שכונן הראשון הצפין את הקבצים כדי שרק המשתמש המקורי יוכל לראות אתם.
השאלה היא האם יש דרך לעקוף את זה?

• הוסף לסימניות
חיברתי כונן פנימי ממחשב שהלך לעולמו למחשב אחר, הצלחתי להיכנס לקבצים (הוא דרש ממני אישור מנהל כדי להיכנס) ולהעתיק אותם לכונן חיצוני, אבל כרגע הוא כותב לי שכל הקבצים מוגנים כי אין לי הרשאה לשימוש בהם.
כנראה שכונן הראשון הצפין את הקבצים כדי שרק המשתמש המקורי יוכל לראות אתם.
השאלה היא האם יש דרך לעקוף את זה?

אתה יכל לעשות הרשאה לבד
ע"י שתלחץ קליק ימני על הקבצים הנ"ל>מאפיינים>אבטחה>עריכה>תסמן V על כל ה "אפשר"
אמור להועיל.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ניסיתי להוסיף הרשאות ולא הצלחתי, הוא אפילו לא נותן לי כרגע להעתיק את החומר
בהגדרות הוא מסומן כחומר מוצפן ואי אפשר להסיר את זה

• הוסף לסימניות
לא, אבל הקבצים היו בתוך ספריות המחשב והיו במחשב ז"ל שני משתמשים

• הוסף לסימניות
הצלחתי עכשיו לחבר את הכונן ההוא למחשב אחר והוא נפתח שוב בצורה טובה
תודה על העצות.
נ.ב. הבעיה של המחשב ז"ל היתה בלוח M שהלך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה