עזרה העתקת כתב בזכויות יוצרים

• הוסף לסימניות
שלום.
אני יוצר אפליקציה עם מידע על ציפורים, אני מעתיק את התוכן מהאתר הזה:

השאלה באיזה אופן אני יכול להעתיק שלא יהיה תביעה על זכויות יוצרים
האם אני יכול לעשות מסך אחד ששם יהיה את כל הזכויות יוצרים, או לתת בסוף כל מידע על ציפור, "ערך זה הובא מציפורי ישראל".

• הוסף לסימניות
אתה חייב אישור מסודר מהם.
קרדיט ללא אישור לא מועיל חוקית..

• הוסף לסימניות
ניסית לפנות אליהם בטלפון?
זה אתר ששייך לחברה להגנת הטבע
להלן מספר טלפונים שיכולים להיות רלוונטיים
036406010
036388750
036388635

בכל מקרה אם זה לצרכי למידה וזה לא מפורסם, ממה אתה חושש?

• הוסף לסימניות
ניסיתי במייל והם לא ענו לי, אני ינסה מחר בפלאפון.

אני רוצה לפרסם את האפליקציה.

תודה רבה לך על המענה.
אני יצרף צילום מסך בהמשך.

---------------
התפללו בקשה לרפואתו השלימה של מרן חכם שלום כהן

• הוסף לסימניות
כמה צילומי מסך

Screenshot_20220821-162707.jpgScreenshot_20220821-223940.jpgScreenshot_20220821-223948.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה.
האם בזה שאני נותן קרדיט, אין צורך בבקשה?
בנוסף אני מוסיף דרך המכלול, למי אני צריך לתת קרדיט?!
אשמח לקבל מידע
תודה
אם יש עריכות משמעותיות במכלול - צריך לציין את שניהם.
אם הערך לא נערך במכלול אלא רק הועתק - צריך לציין את ויקיפדיה. בכל מקרה יש לקשר למקור (יש במכלול בתחתית הדף), וכן לציין שהתוכן משוחרר בכפוף לרישיון Creative Commons ייחוס-שיתוף זהה 3.0.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה