העתקת פאנלים או עמודים במנגה

• הוסף לסימניות
הרבה זמן ניסתי להעתיק עמודים במנגה מסיפור אחד לשני. ולא הצלחתי. (אולי יש דרך קלה יתר אבל כרגע זה הדרך שמצאתי באינטרנט) :
הרעיון הוא שמנגה מאפשרת להעתיק תיקיות ולא שכבות בודדות.
לכן תכניסו את כל השכבות שאתם רוצים להעתיק, לתיקיה (דרך חלון השכבות).
תבחרו את התיקיה.
בחרו Selection -> select all
אח"כ
Edit -> copy
ואח"כ תכנסו לכל עמוד או סיפור שתבחרו
תעשו Edit -> paste

שימו לב שזה עלול להתקע מהכובד אז תשמרו לפני.
וזו גם שיטה להעברת פאנלים שלמים לעמודים אחרים.
מקווה שעזרתי למישהו...:)

• הוסף לסימניות
תודה,
האמת שאני מסמנת את מה שאני רוצה על הדף עם כלי הלאסו המרובע ועושה העתק הדבק וזה תמיד עובד, גם עבור כמה שכבות יחד.

• הוסף לסימניות
ואם כבר טיפים במנגה, אני אוסיף עוד אחד-
אותי שיגע שכדי לבחור גוון כהה יותר של צבע צריך ללחוץ עליו פעמיים ורק אז נכנסים לפלטת הצבעים החופשית (המרובעת).
מסתבר שאפשר לשים תפריט קבוע על לוח העבודה שנותן ישר לבחור את הצבע, את הגוון ואת השקיפות בצורה חופשית ובצעד אחד.
מצרפת תמונה-

קבצים מצורפים

• מנגה.jpg
    KB 136.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י daniella f;1048107:
תודה,
האמת שאני מסמנת את מה שאני רוצה על הדף עם כלי הלאסו המרובע ועושה העתק הדבק וזה תמיד עובד, גם עבור כמה שכבות יחד.

אצלי זה לא עבד אז חיפשתי פיתרון אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה