העתקת קבצים מאמולטור אנדרואיד למחשב

• פותח הנושא HP079
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי אמולטור NOX על המחשב המדמה אנדרואיד, אני מעוניין להעתיק ממנו מס' קבצים למחשב אך אני לא מצליח, ניסיתי להעלות לדרייב אך לא הצלחתי להתחבר, למישהו יש פיתרון?
הסתדרתי, היה צריך להכניס את זה לתיקיה מסוימית שניתן לפותחה גם דרך הסייר קבצים הרגיל של המחשב.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ללכת לספריית מסמכים.
לחפש תיקיית אמולטור הנ''ל.
לחטט בספריות המשנה שם.

(ככל מערכת אנדרואיד, גם זו צריכה מקום אחסון. ברירת המחדל -אם לא נבחר אחרת בהתקנה- זה הנתיב שציינתי, וממילא הקבצים שם)

• הוסף לסימניות
ללכת לספריית מסמכים.
לחפש תיקיית אמולטור הנ''ל.
לחטט בספריות המשנה שם.

(ככל מערכת אנדרואיד, גם זו צריכה מקום אחסון. ברירת המחדל -אם לא נבחר אחרת בהתקנה- זה הנתיב שציינתי, וממילא הקבצים שם)
ניסיתי כך ולא הלך, זה כנראה שומר את זה עמוק במערכת, או כקבצים ללא סיומת ובשמות באנגלית וכו' אבל בסוף הסתדרתי. תודה

• הוסף לסימניות
יש לי אמולטור NOX על המחשב המדמה אנדרואיד, אני מעוניין להעתיק ממנו מס' קבצים למחשב אך אני לא מצליח, ניסיתי להעלות לדרייב אך לא הצלחתי להתחבר, למישהו יש פיתרון?
הסתדרתי, היה צריך להכניס את זה לתיקיה מסוימית שניתן לפותחה גם דרך הסייר קבצים הרגיל של המחשב.
יש מצב לדעת איזה תיקייה בדיוק זה יעזור לי מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה