הכוונה להעביר לכרטיס עצמו,לא ברור לי, שם בפורום כתבת שהבעיה בהעתקה אל הכרטיס, וכאן כתבת בהעתקה מהכרטיס כלומר למחשב?
איזה ווינדוס? מה קורה כשאתה מעתיק את השיר הזה לזיכרון נייד אחר? ומה עם שיר אחר לכרטיס הזה?
אגב, לשגיאה הזאת יש רשימה ארוכה של פתרונות ברשת בחיפוש גוגל
copy error the parameter is incorrect 0x80070057
הוא מראה לי את כל הקבצים וכן אני יכול לשנות שם או להביר קבצים בתוך הכרטיס למקום אחר רק לתוכו מהחשב לא יכול.יכול להיות שמדבר במערכת קבצים שהמחשב לא מכיר/תומך
איזה מערכת קבצים מדובר
אפשר לראות את זה בניהול דיסקים
ועדיין לא ענית לגביהוא מראה לי את כל הקבצים וכן אני יכול לשנות שם או להביר קבצים בתוך הכרטיס למקום אחר רק לתוכו מהחשב לא יכול.
יכול להיות שמדבר במערכת קבצים שהמחשב לא מכיר/תומך
איזה מערכת קבצים מדובר
אפשר לראות את זה בניהול דיסקים
אם הבנתי את השאלה זה מה שעניתי שהמחשב מזהה אותו ואני יכול להשתמש בו במחשב בהכל חוץ מלהעביר לתוכוועדיין לא ענית לגבי
תפתח את הנתיב הזה כאשר הכרטיס מחובר למחשב ותעלה צילוםאו שאולי התכוונת למשהו אחר מה זה מערכת קבצים שהמחשב לא מכיר.
העליתי ראוי לציין שאני משתמש בחדר מחשבים ולא במחשב אישי.תפתח את הנתיב הזה כאשר הכרטיס מחובר למחשב ותעלה צילום
"C:\Windows\System32\diskmgmt.msc"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים