כללי העתק עיצוב באינדיזיין

• הוסף לסימניות
האם יש מקש קיצור להעתקת עיצוב מטקסט ולהדביק אותו על טקסט אחר (כמו קונטרול שיפט C בוורד)?

• הוסף לסימניות
בוודאי
כלי הטפטפת

קבצים מצורפים

• טפטפת3.png
    KB 3.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תוך כדי עבודה עם טקסט, אם אני מסמן טקסט ורוצה לעבור לכלי הטפטפת עם מקש קיצור I זה כמובן לא נותן לי אלא מקליד את האות I, יש פתרון קצר חוץ מללחוץ אסקייפ וכו'?

• הוסף לסימניות
למה לא לעבוד עם character stile?

• הוסף לסימניות
כי זה לא עיצוב שחוזר על עצמו בכל המסמך, זה עמוד בודד, לעצב סגנון תו יקח לי יותר זמן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1527677:
תוך כדי עבודה עם טקסט, אם אני מסמן טקסט ורוצה לעבור לכלי הטפטפת עם מקש קיצור I זה כמובן לא נותן לי אלא מקליד את האות I, יש פתרון קצר חוץ מללחוץ אסקייפ וכו'?

אז תעברו לכלי הטפטפת עם העכבר ולא עם מקצי הקיצור.

• הוסף לסימניות
בפונקצית ה-libraries החדשה (למנויי CC בלבד), ניתן לגרור טקסט לחלונית ה-libraries וזה שומר את העיצוב (הפירמוט של הטקסט) לשימוש חוזר, בין באינידיזיין ובין בפוטושופ ואילוסטרייטור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה