מה יש לך מהיועץ??הפרחים ליועץ המשפטי לממשלה ואנחנו נמשיך לסבול גם יהא תחלואה גבוהה גם לא נתפלל נורמלי גם הכלכלה תפגע אז בשביל מה? בשביל התמימים ששומרים? גם ככה הם מקפידים אז רק הם יסבלו כפול![]()
![]()
פרסום ראשון: אחרי החלטת הממשלה המשטרה והיועמ"ש אישרו עד 2,000 מפגינים בבלפור בזמן הסגר.אבל בסגר לא יהיה ניתן להפגין בבלפור אלא רק למי שגר במרחק 1000 מטר מבלפור,
עד 2000איש אם הם גרים במרחק 1000מטר מבלפור!!!פרסום ראשון: אחרי החלטת הממשלה המשטרה והיועמ"ש אישרו עד 2,000 מפגינים בבלפור בזמן הסגר.
מבזקי העדכונים
טוב אני לא הבנתי ככה אני הבנתי שלבלפור יהא אפשר להגיע מכל הארץ רק בשאר המקומות יהא מגבלות.מה יש לך מהיועץ??
לא שאני בעדו..ממש הפוך,
אבל בסגר לא יהיה ניתן להפגין בבלפור אלא רק למי שגר במרחק 1000 מטר מבלפור,
בדיוק כמו תפילות.
ראה ציטוט לעיל שמסביר את הטעותטוב אני לא הבנתי ככה אני הבנתי שלבלפור יהא אפשר להגיע מכל הארץ רק בשאר המקומות יהא מגבלות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים