ב"ה זה כ"כ הרבה שככה"נ בכל צומת יעמדו 4-5אנשים כך שלא באמת יחסם משהומזה אומר?
אין סיכוי לנסוע לצפון מחר?
מי שיודע בזמן אמת שיעדכן מחר!
www.iroads.co.il
אם היה כל כך קצת נכיםב"ה זה כ"כ הרבה שככה"נ בכל צומת יעמדו 4-5אנשים כך שלא באמת יחסם משהו
עכ"פ כך אני מקווה
ב"ה זה כ"כ הרבה שככה"נ בכל צומת יעמדו 4-5אנשים כך שלא באמת יחסם משהו
עכ"פ כך אני מקווה
אכן כןאם היה כל כך קצת נכים
היו נותנים לכל נכה מה שהוא רוצה
לצערנו המצב לא ככה.. יש הרבה........
מה גם שבדרך כללב"ה זה כ"כ הרבה שככה"נ בכל צומת יעמדו 4-5אנשים כך שלא באמת יחסם משהו
עכ"פ כך אני מקווה
גם מה שאני ראיתי אז בזמנו שוטר מתחנן לנכה לתת לעבר למת"ןאמבולנס תיפול נמרץ ולבסוף הנכה הסכיםמה גם שבדרך כלל
אנשים יותר סבלנים לנכים ולא דוחפים אותם וכו אלא מראים להם הזדהות ולאט לאט עוברים מה שבכל אופן מאט נורא את התנועה
אגב לפי המצלמות הכל חלקהתחיל כבר?
לא. מַפָּה יותר נוח.התכוונתם לזה.
לא הבנתי את ההשוואה יש הרבה הרבה הבדל ביין נכה לבין בחור רגיל שעומד על רגליו ומפגין......גם מה שאני ראיתי אז בזמנו שוטר מתחנן לנכה לתת לעבר למת"ןאמבולנס תיפול נמרץ ולבסוף הנכה הסכים אבל אצל העצנקים יתנו מכות ממש כך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים