הפוטוגנית שלי

• הוסף לסימניות
במסגרת הקורס בפרוג.
(הצילו !!! הצבעים נהרסים בהעלאה... :( )

קבצים מצורפים

• אסתי חצאית שחורה.jpg
    KB 184.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מהממת חתיכה וכרגיל לבושה מטריף
ד"ש תמסור לה

• הוסף לסימניות
אני מחכה לראות איזו ילדה עם קוקו, פתאום, איזו מדהימה, הצילו....
פשוט מדהימה, הרבה נחת!
התמונה טובה למדי, אבל באמת הצבעים קצת אפרוריים.

• הוסף לסימניות
יש לי תמונה שלה. ועכשיו אני יודעת למי היא שייכת...

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בכלל בצילום,
אבל זה לא קצת מפריע שהיא לא מסתכלת לתמונה? ממש ניסיתי לתפוס לה את העיניים...
חמודה מאד!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרים אדריכל;1439396:
אני לא מבינה בכלל בצילום,
אבל זה לא קצת מפריע שהיא לא מסתכלת לתמונה? ממש ניסיתי לתפוס לה את העיניים...
חמודה מאד!!!!
יש לי גם כאלו תמונות, אבל אני מחפש את הפחות צפוי, לצאת מהסטיגמה של התמוחנות המשפחתיות כולם חייבים להסתכל אל הצלם ולחייך (לא יותר מידי !!! רואים לך ת'שיניים!!) זה נראה לא טבעי ומאולץ.

• הוסף לסימניות
תמונה יפה! וילדה מהממת!:)
אם המצולמת היתה מסתכלת לכיוון השני -איפה שיש את האוויר (רווח) בתמונה זה היה יותר טוב -לדעתי!

• הוסף לסימניות
חמודה!
למה מרגיש לי שהפוקוס ברח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה