כללי הפוטושופ הולך להיסגר באמצע עבודה

• הוסף לסימניות
האם יש מצב להציל את החומר

קבצים מצורפים

• Document2.pdf
    KB 192.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נראה אבוד.
משתתף בצערך... :(

• הוסף לסימניות
איך זה קורה ומה עושים שזה לא יחזור ע"ע חוץ מלשמור, אין איזשהו שיחזור

• הוסף לסימניות
אין הרבה מה לעשות חוץ מ ctrl+s כל דקה.....

• הוסף לסימניות
אני יכול להגיד לך רק שמנסיוני פוטושופ cs3 על win-xp נופל הרבה מאוד.

היום אני עובד על cs4 עם win-xp-64bit ולא זוכר מתי נפל פעם אחרונה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;390501:
אני יכול להגיד לך רק שמנסיוני פוטושופ cs3 על win-xp נופל הרבה מאוד.

היום אני עובד על cs4 עם win-xp-64bit ולא זוכר מתי נפל פעם אחרונה...
עובדת כמוך,עם win 7 ונופל גם נופל...
בעיקר האינדיזיין בסגירה לגיפג

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט להזיז אותו הצידה ולהמשיך לעבוד או לשמור זה לא מפריע. לי זה מופיע הרבה באאוטלוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.א.;390731:
אפשר פשוט להזיז אותו הצידה ולהמשיך לעבוד או לשמור זה לא מפריע. לי זה מופיע הרבה באאוטלוק.
הרבה פעמים כשיש הודעה כזאת, זה לא נותן לגת בתוכנה..
ולא משנה כמה תזיז..:eek:

• הוסף לסימניות
תנחומי...

כל מי שניסה להזיז והצליח להמשיך לעבוד(נסי ניסים...)- אז כנראה השגיאה לא הגיעה מהפוטושופ אלא מתוכנה אחרת שהיתה פתוחה ונתקעה.

אפשר לנחם אותך??? אחרי שזה יקרה לך עוד כמה פעמים- תלמד לשמור אחרי כל כמה פסיעות. מנסיון...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה