כללי הפוטושופ כותב הפוך בעיברית

• הוסף לסימניות
פירמטתי את המחשב ואני צריכה ליכתוב כמה דברים בעיברית בפוטושופ והתקנתי בדיוק אותו פוטושופ שהיה לי לפני זה אבל הפוטושופ כותב הפוך לדוגמה בישביל ליראות את המילה ריקי כתובה נכון אני חייבת ליכתוב יקיר זה סיוט בגלל שזה מלא כיתוב וזה גירה של מיזרח התיכון.
משיהוא יודעה למה זה ומה אפשר לעשות?
תודה!
ריקי

• הוסף לסימניות
בסרגל הטקסט של התוכנה יש 2 לחצנים:
אצלך לחוץ לחצן של משולש בצד שמאל ושני קווים לימין
את פשוט צריכה ללחוץ על הכפתור לידו משולש בצד ימין ושני קווים לשמאלו

• הוסף לסימניות
אין לי את הפתרון לבעיה. אבל אם יש לך משהו דחוף להקליד. אז אוכל להציע לך פתרון זמני:
http://www.pixiesoft.com/flip/
יש באתר הזה אופציה להפוך עברית ויזואלית ללוגית. (שלום ל-םלוש) זה יכול לעזור לך לבינתיים.
תכתבי את הטקסט שלך באתר הזה בצורה רגילה. תמירי אותו לעברית ויזואלית ותעתיקי לפוטושופ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pnekodot;392168:
בסרגל הטקסט של התוכנה יש 2 לחצנים:
אצלך לחוץ לחצן של משולש בצד שמאל ושני קווים לימין
את פשוט צריכה ללחוץ על הכפתור לידו משולש בצד ימין ושני קווים לשמאלו

זה לא עוזר

נכתב ע"י שיר770;392170:
אין לי את הפתרון לבעיה. אבל אם יש לך משהו דחוף להקליד. אז אוכל להציע לך פתרון זמני:
http://www.pixiesoft.com/flip/
יש באתר הזה אופציה להפוך עברית ויזואלית ללוגית. (שלום ל-םלוש) זה יכול לעזור לך לבינתיים.
תכתבי את הטקסט שלך באתר הזה בצורה רגילה. תמירי אותו לעברית ויזואלית ותעתיקי לפוטושופ....

תודה אבל לא ניראה לי שזה הפיתרון זה מה שאני צריכה לתרגם...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי אם יש לך את הטקסט בעברית והוא רק כותב לך אותו הפוך או שאת צריכה לתרגם את הטקסט בדף שהעלית לעברית???
אם אכן יש לך את הטקסט בעברית ואת רוצה להכניס לפוטושופ אבל הוא כותב לך הפוך - יש גם את התוכנה הזו: http://www.langover.com/ שאפשר להפוך איתה את הטקסט בעברית שיש לך ולהחזיר אותו הפוך לפוטושופ כך שהוא יופיע ישר.
אם את צריכה תרגום זה כבר יותר מסובך כי אני חושבת שאף תוכנה לא מתרגמת ב-100% כמו שצריך ולכן צריך מתורגמן/ית בשביל זה.

• הוסף לסימניות
אני רוצה פשוט להשאיר את זה בסדר כזה אבל רק בעיברית שאני הולכת לתרגם אבל אני רוצה שזה יהיה מזודר כמו כאן אני לא רואה איך אני אתחיל להכניס הכל הפוך...
אולי אני אנסה במחשב של חברה....

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הבעיה.
תתרגמי הכל בקובץ וורד. כל קטע שצריך להיות במקום מסויים תשימי בתוכנה וזה יתהפך לך ואז תדביקי בפוטושופ. בגלל שהרוב בטופס זה מספרים זה יהיה ממש פשוט.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה