כללי הפוטושופ לא נותן לי לשמור קובץ כ pdf. מה ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
לייבא לאינדיזיין ולייצא ל PDF, זה גם ישקול פחות

• הוסף לסימניות
אין לי אינדיזיין, אני עובדת רק על פוטושופ כרגע... בכ"ז?

תודה...

• הוסף לסימניות
במצב כזה אני מנסה לפתוח קובץ חדש באותם המידות ומעבירה אליו את הכל מהקובץ הקודם, באופן כללי זה מצליח, לפעמים יש איזה דבר בהגדרות של הקובץ שבגללו השמירה לא מתאפשרת באופן הרצוי, ובקובץ החדש ההגדרות מסודרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושנה דרור;2104179:
במצב כזה אני מנסה לפתוח קובץ חדש באותם המידות ומעבירה אליו את הכל מהקובץ הקודם, באופן כללי זה מצליח, לפעמים יש איזה דבר בהגדרות של הקובץ שבגללו השמירה לא מתאפשרת באופן הרצוי, ובקובץ החדש ההגדרות מסודרות.

איך מעבירים הכל מהקובץ הקודם?

• הוסף לסימניות
תופסים את כל הכבות וגוררים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tirtsa;2104247:
איך מעבירים הכל מהקובץ הקודם?

file > place

בוחרים את הקובץ הישן (ה-psd), והוא מייבא אותו כ-smart object.

• הוסף לסימניות
לסגור לJEPG וליצא PDF באינדיזיין

• הוסף לסימניות
ב״ה

היא אמרה שאין לה.. את יכולה למזג את השכבות ולהעביר לי.. אנסה לעזור..

• הוסף לסימניות
ב״ה

היא אמרה שאין לה.. את יכולה למזג את השכבות ולהעביר לי.. אנסה לעזור..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה