הפוך על הפוך לא מתפקד

• הוסף לסימניות
ביום בהיר הפסיק לעבוד, מה יכול להיות, התקנתי מחדש לא עזר.

• הוסף לסימניות
אולי תנסה להסיר את התוכנה עם revounistaller בכדי שיסיר את כל המידע הקשור לתוכנה מהרגסטרי לאחר ההסרה לבצע הפעלה מחדש (כדי שהערכים הרשומים לא ישפיעו) ואז להתקין מחדש..בדרך זו אין סיכוי שלא יעבוד!!!
אם אין לך את התוכנה להלן קישור (להוריד מכרום זה מכונן מגה שלי)
https://mega.co.nz/#!z8dznTZZ!y6jULx-843U54ktYPDFvmVRiU042-ApO6qcFNuDtZrY

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי אבידר;1435869:
אולי תנסה להסיר את התוכנה עם revounistaller בכדי שיסיר את כל המידע הקשור לתוכנה מהרגסטרי לאחר ההסרה לבצע הפעלה מחדש (כדי שהערכים הרשומים לא ישפיעו) ואז להתקין מחדש..בדרך זו אין סיכוי שלא יעבוד!!!
אם אין לך את התוכנה להלן קישור (להוריד מכרום זה מכונן מגה שלי)
https://mega.co.nz/#!z8dznTZZ!y6jULx-843U54ktYPDFvmVRiU042-ApO6qcFNuDtZrY

חסום לי:confused:

• הוסף לסימניות
עכשיו אני יודע שהמהלך לא פותר כל בעיה (אולי שם התוכנה הוא שגורם כמו שאמרו חז"ל...חחח) מסקנה: הכי טוב ללכת ישר ולא להזקק למשהו שיהפוך!!!

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה אתמול. הסרתי והתקנתי מחדש וחזר לעבוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה