נכתב ע"י itzuvim;1140794:מיוחד ורענן!
הייחודיות של הסטים הנוכחים - יותר מעניין
והייחודיות של הסטים הקדמים - יותר קריא
אויש, חלילה!נכתב ע"י yosil;1140841:אהבתי את העקיצה, שמובלעת בצורה מאוד אלגנטית ונאה.
למען האמת, גם לי קצת צורם האי-קריאות.
אם כי - זה מעניין ומושקע בהחלט ועל כך אין חולק.
נכתב ע"י שיין;1143286:צר לי לצנן את ההתלהבות
אך מאוד מענין מי הולך לרכוש ולהשתמש עם האותיות הפונטומטרוטיטיטינוטים
זה יפה וממש חמוד ואפילו נורא מושקע
אבל מענין לראות היכן זה משתלב באיזה פרסום ובאיזה צורה
לא כדאי לאברומי & פונטייפ להמשיך לפתח את סדרת האלמנטים הנהדרת והרגילה
נכתב ע"י eden7115;1143374:אמרתי כבר בעבר ואומר שוב:
אנא, פונטייפ - הפכו את הפונטורנומטים לפונטים ומכרו כל אחד מהם במחיר מס' פונטים (כמו שנוהגים בחברות הפונטים האחרות לעשות לפונטים מסוג אופן טייפ).
היתרון הגלום ביכולת שימוש בפונטורנומטים כפונט הוא עצום!!!
תארו לכם שאני מעמדת הגדה של פסח ורוצה להשתמש בהם כמילת פתיח בקטעים אסטרטגיים.
האם אתם משערים את ההבדל הגלום בין הגדרת פונט פשוטה למילת המפתח לבין הבאת אותיות מהסט והרכבת מילה מהן בכל פעם מחדש, תוך שמירה על גודל אחיד, מרווחים נאים וכל זה בלי לפגוע בעימוד הכולל???
ומה עושים אם הלקוח רוצה להוסיף קטע הלכות בין "קדש" ל"נרצה" אבל אני כבר סיימתי לעמד את כל ההגדה ולמקם בזעת אפיים את כל הפונטורנומטים במקומם? אוי ווי...
אה, ועוד משהו: תעשו טובה ותמצאו להם שם אחר...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים