כללי הפונטים של תמי מייק לאופר (TML) עכשיו במבצע לזמן מוגבל

• הוסף לסימניות
כל דף בקטלוג המקוון שונה? או שזה הסחרחורת?

• הוסף לסימניות
לא מצאתי בהם כלום ולא קניתי אותם
פשוט אני יודע שיש הרבה שמשתמשים בהם וחושבים שזה חינמי, אז עידכנתי את מי שבכל זאת רוצה להשתמש בהם - שיידע שהם עולים כסף, ועכשיו זו ההזדמנות לקנות אותם (אם מישהו צריך)

• הוסף לסימניות
מידי יקר לתמורה..

• הוסף לסימניות
אני משער שאף אחד לא טרח ללחוץ על לחצן ה'רכישה'...
אבל שם תמצאו שזה מתחלק בין רשיון פרטי (89 ש"ח) לרשיון מסחרי...

ואני בדילמה:
מצד אחד בהיותי בן חמש, מאוד אהבתי אותם, ו ב א מ ת שהם היו לי לעזר בעלון הכיתתי ובמודעות 'שוק פורים' והשבת אבידה... כך שרשיון חוקי לכך ב89 ש""ח, נשמע לי מצויין.

מצד שני.. אהממממ....
בגיל הזה מניין לי 89 ש"ח, או לחילופין עוד לא מצאתי את התובע שיתבע את הילדון הקטנטן...

עזרו לי להחליט!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;745227:
בהיותי בן חמש, מאוד אהבתי אותם, ו ב א מ ת שהם היו לי לעזר בעלון הכיתתי ובמודעות 'שוק פורים' והשבת אבידה... כך שרשיון חוקי לכך ב89 ש""ח, נשמע לי מצויין.

נראה שזו יכולה להיות מתנה טובה לילדים, נוער וחובבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה