כללי הפונט גראנדז'

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לעבודות גראנדז'יות

קבצים מצורפים

• grandg.jpg
    KB 124.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י בי;260468:
אם כבר גראנז'דיוזי..

נישט האר נישט א'הין.
מידי "נפש" לא יצא, ולכלל "קופי פקס" לא הגיע.
אתה יכול יותר אלי.

הכל מאהבה.

• הוסף לסימניות
הרשל'ה תרשה לי לחלוק עליך.
לדעתי הפונט הזה מצויין בשביל כותרות בפירסומים

• הוסף לסימניות
נפש הוא מעולם לא היה, ולקופי פקס הוא לא התכוון להגיע.
הפונט יקרא כנראה "הוי-מטאל"

אם לא אהבת, לא קנית... ולא יצאת מופסד.
טיפ קטן: קח איזה ג'וינט רציני, קח כמה שאכטות עמוקות, חכה כמה דקות, ואז נראה אם לא תרכוש אותו :)

• הוסף לסימניות
אליהו, לפי מה שזכור לי בכללי הפורום כתוב משהו בקשר לחוק...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;260574:
נישט האר נישט א'הין.

הרשל'ה קבל תיקון - נישט א'הין און נישט אהער.... (או להיפך אם תרצה...)

אלי - אהבתי.

• הוסף לסימניות
יפה, מושקע, ומוצלח לכיתוב חזק
(ולא על כל פונט הייתי אומרת זאת)

• הוסף לסימניות
אהבתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;260588:
נפש הוא מעולם לא היה, ולקופי פקס הוא לא התכוון להגיע.
הפונט יקרא כנראה "הוי-מטאל"

אם לא אהבת, לא קנית... ולא יצאת מופסד.
טיפ קטן: קח איזה ג'וינט רציני, קח כמה שאכטות עמוקות, חכה כמה דקות, ואז נראה אם לא תרכוש אותו :)

אם הייתי נעזר בנרקוטיקה נטוראלית ונגזרותיה במסגרת העבודה, הייתי כבר מזמן מרים טלפון לפיקי ומזמין חבילה רשלנית במיוחד בכסף מלא.

אהבתי כן, מקצועית איני מצליח לאתר את החידוש.

חוצ"מ, מתגעגע אליך כרגיל.

• הוסף לסימניות
מתי נראה קטלוג מסודר של חברת 'פונט טייפ', עם מחירים וכו'?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה