כללי הפונט הזה חינמי??

• פותח הנושא ngp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דחוף לי לדעת,
תודה

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    KB 20.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
----

• הוסף לסימניות
Bickham Script מגיע עם תוכנות אדובי אם אני לא טועה

• הוסף לסימניות
שזה אומר?
אם התוכנה פרוצה ויגלו שהשתמשתי בזה - אני בצרות??

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחח

• הוסף לסימניות
נוו, ברצינות,
הצליחו להלחיץ אותי......
זה חינמי או לא ?

• הוסף לסימניות
מה לא?

• הוסף לסימניות
לא חינמי ואף אחד לא יחפש/ימצא אותך

• הוסף לסימניות
למה לא יחפשו אותי?, החברה הזו פותחת אתר כרגע.... לא ידעתי שזה לא חינמי,
אני לא מצליחה לקנות מהאתר, מישו יכול להסביר לי איך אני קונה בדיוק את הגופן הזה (הכל שם באנגלית והתרגום לא משו... :()
תודה לכל המסייעים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;1997291:
לא חינמי ואף אחד לא יחפש/ימצא אותך

למה לא יחפשו אותי אם יפתחו אתר עם הגופן הזה והוא לא קנוי?

• הוסף לסימניות
--

• הוסף לסימניות
האם חברת פונטים עוברת על כל יצירה כדי לוודא שהגרפיקאי שעשה אותה קנה את הפונטים? הרי לא החברה קונה את הפונטים אלא הגרפיקאי. האם חברת פונטים עוברת על כל חברה לבדוק מי היא הגרפיקאי שיצר את היצירה לוודא שהכל חוקי???

תנסה לחשוב לבד אתה בתור חברת פונטים אם אין לך רוח הקודש איך אתה אמור לדעת אם הפונטים שעל השלט שעל בנין כל שהוא קנויים?

לא שאני בא לתת יד לפושעים אלא להסביר למה הסיכוי שיתפסו אפסי אא"כ מישהו הלשין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה