כללי הפונט נצח | אות מקראית חדשה

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כמעט ואין מבחר של אותיות מקראיים (לסידור טקסט תנ"כי), ומה שיש כבר משומש לגמרי.
אז הנה נסיון שלי להוסיף פונט שיצטרף למשפחת התנכ"יים.

קבצים מצורפים

• נצח דוגמא.pdf
    KB 679 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
אחחח...
תענוג לעיניים

• הוסף לסימניות
מיוחד מאד.
בטקסט רץ האות ו נראית קצת נמוכה (החלק העליון) ביחס לשאר האותיות.

• הוסף לסימניות
פונט מעוּוּוּוּלה!!!!
(זה בעצם מה שהעלית אתמול ככותרת לסידור, רק בצורה הרבה יותר טובה ומשופצת, לא?)
לדעתי האישית רק צריך לעדן את השווא-נע (אולי להחליף את הריבועים שלו במעויינים קצת יותר קטנים) וזה מושלם!!!

• הוסף לסימניות
אפשר כבר להזמין אותו?

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה.

רק הרגל השמאלית של הא' לא זורמת כ"כ טוב עם האופי של שאר האותיות.
יש כמה אותיות ממש יפהפיות.

• הוסף לסימניות
גרפיקנער, יש לי עוד המון עבודה עליו.
בע"ה עד שתצטרך אותו בפועל, הוא יהיה מוכן :)

• הוסף לסימניות
אור בעיניים, רץ, ברור ומפואר דיו כאות מקראי. פונטים מסגנון כזה אני אמנם לא צריכה, אבל את הספרים שיודפסו בפונט הזה אני רוצה...

• הוסף לסימניות
תענוג לעיניים! את המגילה שתצא עם הפנט הזה אני בטוח אקנה!

• הוסף לסימניות
נראה מעולה!!
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
מיוחד ומושלם!
אהבתי מאד!

• הוסף לסימניות
פונט מקסים! מתאים מאד ליודאיקה

• הוסף לסימניות
פונט ממש מצויין

• הוסף לסימניות
אור בעיניים!
מקסים!

• הוסף לסימניות
מצוין. אולם אני מחכה לראות את תצורת הבולד שלו, אם בכלל אתה מתכוון לעשות. כיון שכמו שאתה יודע במיוחד בסדורים יש הרבה משחקים בין הבולד לדק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה