כללי הפונט פטפטת

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
....

קבצים מצורפים

• פטפטת.pdf
    KB 13.6 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד

מקווה שלא התכוונת להרמת ידיים :mad::):mad:

• הוסף לסימניות
התנועה השולטת פה זה יד על המותן
לפחות לפי מה שאני זיהיתי
ואם כך זה מתאים יותר לריקודי בלט
או שאני סתם מדומיין

• הוסף לסימניות
פונט מיוחד מאוד!

חזרנו לימים הטובים... פותחים שבוע עם פונט חדש...

• הוסף לסימניות
סטודיו, יש לך זוית ראיה מעניינת :)

• הוסף לסימניות
מה היה קורה אם היית מנסה גירסה נוספת לפונט הזה, כשאת האותיות: א, צ, ץ, ש, מ' היית מסדר בצורה ישרה ורגילה (בלי תנועות ידיים...) לדעתי היית מקבל פונט מיוחד במינו.
אם זה פטפטת, תקרא לו אולי תענית דיבור :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;431373:
סטודיו, יש לך זוית ראיה מעניינת :)
מה זה אומר שאני מדומיין או צודק
כי אם נשים לב לכל הקווים התחתיים של האותיות לדוגמא
ט , כ , מ , נ , ס ועוד... ובעיקר ב-ק' יש שמה איזה תנועה שחוזרת על עצמה
ואם המשורר נמצא כאן שיסביר לנו את הכוונות שמאחורי הביצוע

• הוסף לסימניות
איזה אות תזיזיתית. אהבתי!

• הוסף לסימניות
לדעתי בפונט הזה המשקל החלול ישחק תפקיד מרכזי

• הוסף לסימניות
מעולה! אהבתי!
יש לי בעיה עם ה ה' ההמשכה שלה כלפי מטה נושקת למראה של האות ק' וכן האות ה' נראת עקומה באופן לא נכון.
אני מקווה שהפונט לא מעומד סופי כי אם כן יש בעייה עם ריווח בין האותיות במספר מקרים כגון:
"תוך" "לתרגם".

אבל מעולה, מזכיר לי את סגנון הכתב שהיינו כותבים ,כשהיינו ילדים, על פלקטים כדי לקשט את הכיתות או להזמנה לאירועים

• הוסף לסימניות
אכן גם לי צרם מה האות ה', (ואולי גם הח') בדקתי, גם בתוך טקסט היא "נתקעת" מבחינת קריאות.
נראה לי שהייתי מנסה לעדן את כל הפונט, פטפטת, הרמות ידיים, מה שזה לא יהיה, רק הרבה יותר מעודן, יותר "מרומז"..

• הוסף לסימניות
מקסים! אהבתי מאוד
מצטרפת למה שכתבו על ה-ה'
וגם מציעה לך לבדוק גרסה מעודנת טיפה
ודבר אחרון - לטעמי - היד המונפת דקה מדי וכן הקו של ה-מ'

• הוסף לסימניות
מקסים! אהבתי מאוד!

• הוסף לסימניות
דוקא אני הייתי מרגיע את הזרוע המונפת של ה - א'. (על משקל הקייטנה: זה מזכיר ילד צועק: אני! אני!).
קצת (מדי) מזכיר את האות N באנגלית.

• הוסף לסימניות
הפונט אמור להיות נטו אות קטע, אבל לאור הערותיכם אני חושב שאעשה גליפים חליפיים מנורמלים שיהיה אפשר להחליף בין מצב נורמל למצב משוגי, נראה לי פשרה הולמת לא????

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, תודה על העידוד, בדיוק התחלתי היום איזו קייטנת (קעמפ) חב"ד... :) אז שיהיה בהצלחה..
בקשר לפונט, הוא נראה מדהים, שובב אך מצד שני מיושב.
לא אהבתי כ"כ את האותיות היוצאות.
כשראיתי את המילים קייטנת חב"ד נדלקתי, וכשראיתי את ההמשך, קצת פחות.
לכן הייתי גם ממליץ לעשות גרסא בלי ה'שפיצים' הנ"ל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;431659:
דבר ראשון, תודה על העידוד, בדיוק התחלתי היום איזו קייטנת (קעמפ) חב"ד... :) אז שיהיה בהצלחה..
בקשר לפונט, הוא נראה מדהים, שובב אך מצד שני מיושב.
לא אהבתי כ"כ את האותיות היוצאות.
כשראיתי את המילים קייטנת חב"ד נדלקתי, וכשראיתי את ההמשך, קצת פחות.
לכן הייתי גם ממליץ לעשות גרסא בלי ה'שפיצים' הנ"ל...

ראית את התגובה שלי אחד לפניך????? :)

• הוסף לסימניות
מתוק!
היד באות ץ' משהו לא נראה לי, אולי לעשותו קצת בשיפוע מלמטה כמו בהאלף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה