כללי הפונט שיפנוק

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• Shifnuk.jpg
    KB 323.7 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
פונט נהדר, יש בו גאוניות- הוא פונט זרוק וצוהל ועם זאת הקצב והסדר שבו נשמרים. מדהים.
יש בו גם משו סיני חמוד.

כטקסט רץ זה לא קריא, מחזיק מקסימום סאבטקסט.

• הוסף לסימניות
פונט מקסים! 'נושא הפכים' :)
משהו מפריע לי בא'. אני חושבת שהיא גולשת קצת יותר מדי ימינה.
הייתי מוסיפה עוד טיפונת רווח בין תווים, יש אותיות שממש נדבקות אחת לשניה.

• הוסף לסימניות
יישר כוח ר' פריד, אני שמחה לראות שאתם יוצרים גם פונטים 'מסחריים' נטולי קונוטציות של קודש.
זה בהחלט יסייע למצב אתכם בין חברות הפונטים המובילות.
(כמובן שצריך עוד פונטים רבים מסוג זה)

ציפור קטנה לחשה לי ששכרת לעבודה כמעצב הבית של החברה מכר ותיק שלי (למדנו יחד במכללה), שמחתי לשמוע, הוא מעצב מצויין ואדם נהדר. תצליחו!

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות,מישהו יכול לומר לי של איזה חברת פונטים הפונט שיפנוק.

• הוסף לסימניות
www.fontype.co.il
אני ממליצה מאוד פונטיים מדהימים ושימושיים מאוד והשירות מעל הכל

• הוסף לסימניות
התקשרתי לפונטייפ עכשיו ודוקא מצא חן בעיני המחירים
אני עדיין לא רכשתי פונטים ומעניין אותי לרכוש חבילה יש למישהו רשימה של פונטים מומלצים?

• הוסף לסימניות
פונט מקסים!!!

• הוסף לסימניות
פונט מקסים!!!
כל פעם אני נכנסת לאתר שלך לראות אם יש פונטים חדשים וכתוב שם שבקרוב יהיה אתר חדש, מה עם זה...
יש אנשים שמחכים :)

• הוסף לסימניות
פונט מקסים, רק נראה לי שצריך לשים לב עוד טיפונים לרווחים בין האותיות
שים לב מה קורה במילה גדול - הצהובה
וכן לרווחים בין האותיות ברשימת אותיות א' ב' ג', ומ' ונ'
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;639389:
.

ציפור קטנה לחשה לי ששכרת לעבודה כמעצב הבית של החברה מכר ותיק שלי (למדנו יחד במכללה), שמחתי לשמוע, הוא מעצב מצויין ואדם נהדר. תצליחו!

ציפור קטנה לחשה לי שמדובר על הבסיס של כתב היד שהיה מופיע בעיתון המודיע תחת הרשימות של נתי...
נהדר ויפה מאוד בעיני!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה