פונט הפונט של הפשקעווילים קלצקין

• הוסף לסימניות
אמנם הפונט עצמו לא משהו, אבל זהו פונט עם מטען תרבותי.
זהו הפונט שמשתמשים בו לפשקעווילים (בעיקר במאה שערים)
אני חושב שכל גרפיקאי חרדי צריך שיהיה לו את הפונט הזה.

את הפונט שידרגתי לקלצקין בשנת 2004 ויש בו גם סימנים וספרות מתאימים (בניגוד לגרסה המקורית של הפונט)
קלצקין כבר סגר את דפוס ישר.
שם הפונט הוא YASHAR.TTF

אז יאללה הציפו את הרחובות בפשקווילים עסיסיים :)

קבצים מצורפים

• Yashar.zip
    KB 44.8 · צפיות: 1,394
  • הוסף לסימניות
ואם תשאלו, מה מתאום היום באמצע היום?
זה בגלל שהעלתי את זה לפורום מקצועות, אז אני מעלה את זה גם לפה

• הוסף לסימניות
מעניין.
יש לי את קלצקין המקורי...

טוב שיש לי גם את המשודרג. תודה, ר' אליהו פריד!

• הוסף לסימניות
מעולה תודה
מתאים גם למודעות אבל

• הוסף לסימניות
תודה!
שדרוג מצוין
בפרט המרכאות ושאר סימני הפיסוק שלא התפשרת עליהם
במקורי זה נורא ואיום
הכל כאן יושב מצוין קרנינג, ריווחים, הכל!

• הוסף לסימניות
ווקשה.

קבצים מצורפים

• AA KLEZKIN.TTF
    KB 32.6 · צפיות: 449

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה