הפורום ישן..................

• הוסף לסימניות
הגיע הזמן להעיר אותו!!!
תתחילו להעלות לכאן עבודות לביקורת.....

• הוסף לסימניות
יש בעיה בקובץ אני מנסה להעלות שוב הג'מבו מייל עושה לי בעיות אני מנסה שוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YONI10;610394:
הגיע הזמן להעיר אותו!!!
תתחילו להעלות לכאן עבודות לביקורת.....
טוב... אז אני מעלה משהו.
זה סרט פרסום שעשיתי לפני שנתיים. (רציתי להעלות לכאן איזשהו סרט תדמית לביקורת אבל נראה לי שזה יעלה ממש לא איכותי...)
לכל הצופים, מומלץ להקטין את המסך בשעת צפיה, כדי לראות איכותי יותר.

קבצים מצורפים

• קליין סופי2.wmv
    15.8 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!
הערה קטנה: אחד המוצגים שעוברים עם שקיפות, השקיפות בה אינה תואמת..

• הוסף לסימניות
למה תמיד שאני מנסה להעלות גם אם הגודל בסדר הוא לא נותן לי

• הוסף לסימניות
יש לך אנטי וירוס נוד?

• הוסף לסימניות
חמוד ביותר הקליין הזה. לדעתי העריכה טיפה שגויה, קודם צריך להסביר לצופה מה הוא אמור לראות, ובהתחלה בכלל לא הבנתי מה רואים שם, ורק אח"כ אפשר קצת להראות סכינים חותכים בקלוז אפ, אבל בסה"כ זה בסדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;611454:
חמוד ביותר הקליין הזה. לדעתי העריכה טיפה שגויה, קודם צריך להסביר לצופה מה הוא אמור לראות, ובהתחלה בכלל לא הבנתי מה רואים שם, ורק אח"כ אפשר קצת להראות סכינים חותכים בקלוז אפ, אבל בסה"כ זה בסדר.
באמצע יש קטע קריינות קטן שחתכתי אותו (כי הקריינות היתה בקשה שלהם והיא לא מקצועית, וגם ניסיתי להרוויח איכות ע"ח החיתוך) בכל מקרה הקטע מסביר את מה שחסר לך מבחינת הבנה של הקליפ, פופקו.
ואם אתה טוען שהקריינות הסבר צריכה להיות ממש בהתחלה, לדעתי ולטעמי ממש לא, יש עניין שהצופה רואה משהו מעניין בהתחלה, והוא מצפה להמשך בשביל שיסבירו לו מה קרה...
אני אישית אוהבת סרטים שמתחילים במשהו מעניין ולא מובן, וכמובן שההסבר מגיע בהמשך.

• הוסף לסימניות
לא דיברתי על קריינות, דיברתי על סוגי שוטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;611733:
לא דיברתי על קריינות, דיברתי על סוגי שוטים.
אין כלל כזה בעריכה. וכבר הסברתי מקודם...;)

• הוסף לסימניות
יפה!!

ברצף של התמונות יש תמונה אחת שעולה על השניה לא במקום הנכון.
בכלל לדעתי בשקיפות של התמונות- אחרי ה"סרט נע" של התמונות היה יפה יותר אם התמונות היו או כולן בדיוק באותו גודל ואותו מקום או בגדלים שונים ובמקום שונה כל פעם כשמותר לשלב 2 או 3 תמונות במקביל. כשרוב התמונות בגדלים קרובים וכמעט באותו מקום עם מעבר שקיפות זה לא מתקבל טוב.

התמונות ב"סרט נע" יכלו להכנס בצורה של קשת כי הרבה תמונות סובבת בזווית עם צל ובמקום להכנס קרוב, רחוק קרוב. הם שמרו כל הזמן על אותו קו והצל והזווית התקבלו פחות טוב. זאת דעתי.

ועוד משהו - אם חילקת את התמונות לשני קבוצות -פעם אחד תמונות בסרט נע ופעם אחת עם מעברי שקיפות הייתי מצפה שתהיה חלוקה מושכלת לדוג' עבודות גדולות כמו ארון קודש וכו' באחד וסידורים ומזכרות בשני.

המוזיקה לפעמים נראתה לי לא קשורה, דרמתית משהו.

חוץ מזה אהבתי את העיגולים שמחליקים על המסך. זה משתלב יפה ובעדינות.

ההסרטה יפה ואיכותית!

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה היה מיועד הסרטון
סרט תדמית/ פרסומת/ לולאה
ולכן אם זה פרסומת היא מאוד ארוכה ולשיטתי קריינות תמיד נותנת גב חזק.
לסרט תדמית חסר יותר תסריט מסודר.
בכל אופן ללולאה זה נראה מצוין. (וגם כמובן אין צורך בקריינות כיון שהסאונד לא תמיד מושמע)
הרעיונות והגרפיקה יפים מאוד!

• הוסף לסימניות
מאד יפה
יש משהו מעצבן בלוגו... הוא מדיי גדול ומסתיר חלק נכבד מהצילום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YONI10;612369:
מאד יפה
יש משהו מעצבן בלוגו... הוא מדיי גדול ומסתיר חלק נכבד מהצילום
אתה צודק!
הסרט כבר ישן למדי, אבל עכשיו אחרי שאתה אומר, אני שמה לב שזה נכון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה