- הוסף לסימניות
בעצם מספיק ללחוץ על 'שלח' גם בלי מילוי פרטים.כדאי מאוד לנסות לשלוח אימייל ולקבל פרטים על ההשקעה הזו...R.N.E. - יזמות והשקעות בע''מ
www.rne-smartinvesments.com
אוי, זה מעולה. תודה.כדאי מאוד לנסות לשלוח אימייל ולקבל פרטים על ההשקעה הזו...R.N.E. - יזמות והשקעות בע''מ
www.rne-smartinvesments.com
בלת"ק
מה עושה אדם שיש לו סכום כסף "בצד"? מה הוא יכול לעשות איתו? למי הוא יפנה?
אני חושב שחלק מהחשיבה היא לא רק להגיד לאנשים "אל תשקיעו בעקבות פרסומת דרך העיתון/חברים/וכו'", אלא איפה ובמה כן, או איזה מידע הם צריכים לפני שהם משקיעים.
בחודשים האחרונים שמתי לב שיש כמות הזויה של אנשים שמגיעים לאסוף כסף בבתי כנסת ומספרים ש"נפלתי בפח/עקצו אותי/רימו אותי". אולי כבר פחות בושה להודות בזה, ובטוח שחייבים לעצור את זה!
אז חוץ ממה לא לעשות, כדאי להשקיע גם באיך כן אפשר לעשות.
www.prog.co.il
לא נעים לי לעצבן קצתבחודשים האחרונים שמתי לב שיש כמות הזויה של אנשים שמגיעים לאסוף כסף בבתי כנסת ומספרים ש"נפלתי בפח/עקצו אותי/רימו אותי". אולי כבר פחות בושה להודות בזה, ובטוח שחייבים לעצור את זה!
על זה אמרו בגמרא. אנו חייבים טובה לרמאים. ובכל זאת סביר שבכמעט כל המקרים המבקש הוא כן נזקק גם אם הסיפורים אינם מדוייקים....לא נעים לי לעצבן קצת
לטעמי כל הסיפורים בבית הכנסת הם בגדר : "נכון, אבל"..
לא נסיט את הדיון באשכול, אבל עצם זה שזה הופך לסיפור - אומר משהו, גם אם אין לי דרך לאמת אותו.לא נעים לי לעצבן קצת
לטעמי כל הסיפורים בבית הכנסת הם בגדר : "נכון, אבל"...
יש לו הרבה חובות= כדאי לשאול כמה, לפעמים זה סכום של כל אברך ממוצע שהתחתן עכשיו ולקחת משכנתא
חובות מילד חולה= לפעמים משאירים שטר חוב אחד כדי להשתמש בו שנים
אשה חולה= במה בדיוק? לפעמים יש קצבה של ביטו"ל שזה הכנסה יפה מאד
שמעתי פעם מצבי סילבר של כלכלה נכונה וכד' שאמר שאין בן אדם אמין שהגיע להוצל"פ
כי הוצל"פ מגן גם על החייב , וכל מי שמגיע לביכנ"ס עם סיפורי הוצל"פ זה מישהו שלא בא בניקיון כפיים אליהם, או שהוא פשוט משקר.
המקרה היחיד שמוציאים את האדם מהבית זה במשכנתא שלא שולמה, אבל בסתם חובות לא מוציאים איש מהבית (היה לו הסבר כי החוב בדר"כ שייך לגבר והדירה היא על 2 בני הזוג ועוד כל מיני הסברים).
בנוסף,
יש לי חבר שמתעסק בקרנות רפואיות
הוא אמר לי שהגיע אליו לביהכנ"ס מישהו עם סיפור קורע לב על מחלה והוצאות
והוא ניגש אליו ואמר לו "תביא את המסמכים אני יעזור לך" אז ההוא אמר לו מבלי להתבלבל: "לא ביקשתי ממך"...
כדאי לשלוח לכאן את כל המתעניינים על השקעות למיניהם...אוי, זה מעולה. תודה.
אולי כדאי לעשות משהו בסגנון:כדאי לשלוח לכאן את כל המתעניינים על השקעות למיניהם...
www.prog.co.il
לפי תיאור המקרה שם בקו, אם האזנתי להודעה הנכונה, זה לא אותו ברנש. אבל חלק ממעלליו דומים בהחלט למתואר. חוץ מזה שהוא לוקח מזומן ובלי קבלות או חוזה ובצורה מעט פחות ''יפה'' ולבנה...@איצ'ה קו המידע
על זה https://stopelimelechfraud.com/ דיברת היום בקו
[אני לא אומר עליהם כלום רק מביא את הקישור הזה]
a035097000 gmail.comמה המייל של איצ'ה מקו המידע? איך ניתן להגיע אליו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים