כללי הפורום נועד למעצבים או ל...??

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
משומה לאחרונה הפורום הפך להיות כזה מן שוק, ישנם ניקים שמעלים עיצובים בשלב בוסרני כל כך ואף כל מיני "יצירות" שכמעט ולא עברו את שלב הסקיצה- מה שגורם לפורום להיות רדוד, הרבה פחות מקצועי ולעיתים אף משעמם.

כשאני נכנסת לפורום אני מצפה לראות עבודות משובבות עין ומעשירות שנותנות השראה ומעודדות להתקדם, נכון כולנו עוברים/עברנו את שלבי ההתחלה, והפורום נועד גם למתלמדים ומתחילים אבל תסכימו איתי שיש כאן שלל עבודות שלא הייתי שמה אותם תחת קטגוריה של מעצב או גרפיקאי. אולי הן יתאימו תחת הקטגוריה של ביצועיסטי שכונתי...

אז הגיע הזמן לשנס מותניים ופעם הבאה לפני שאתם מעלים קובץ לחו"ד יעוץ וכו' תחשבו אם זה קובץ שראוי להיות מוצג תחת הפורום או לא.

• הוסף לסימניות
את הולכת לקבל על הראש..............

ככה זה, והחבר'ה פה לא מוחים, חבל על ההקלדות.

עוד רגע ישלחו אותך לקטול בפורום צילום......... ;)

• הוסף לסימניות
אני חושב שאלו שמעלים את זה, חושבים אותו דבר על אחרים...
(רק נותר לי לקוות שאני לא מבינהם...:eek:)

ובכל אופן, אני חושב שעדיין זה זכותם, על אף שגם לי משעמם כאן לפעמים.

• הוסף לסימניות
אל תהיו כאלה "סנובים" יכול להיות שבדבים "עבודות בוסר" התכוונתם אלי... (סתם נחיתות...) כולנו היינו בסירה הזאת פעם ורצינו להרגיש "גדולים" בואו ניתן מקום לכשרונות צעירים להתפתח ולא נזלזל ח"ו בבחינת מה ששנוי (היה שנוי...) על חברך.......:mad:;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zoom;750576:
אל תהיו כאלה "סנובים" יכול להיות שבדברים שכתבתם "עבודות בוסר" התכוונתם אלי... (סתם נחיתות...) כולנו היינו בסירה הזאת פעם ורצינו להרגיש "גדולים" בואו ניתן מקום לכשרונות צעירים להתפתח ולא נזלזל ח"ו בבחינת מה ששנוי (היה שנוי...) עליך....... אל תעשה לחברך :mad:;)

מסכימה מאד.
כל אחד עבר או עובר את שלב הסקיצה.
והלב שלנו רחב דיו כדי להכיל כאן גם את המתלמדים ולתת להם את הכבוד הראוי להם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;750554:
את הולכת לקבל על הראש..............

ככה זה, והחבר'ה פה לא מוחים, חבל על ההקלדות.

עוד רגע ישלחו אותך לקטול בפורום צילום......... ;)

ההודעה נרשמה בהשראה של פורום צילום ;) כי כך צריך להיות, פורומים נועדו ללמוד ולהתקצע ולא לבילוי של משועממים
וסליחה שאני תקיפה- פשוט אני רוצה לתועלת כולנו, גם למתחילים שבינינו שעוד יבוא יום וגם הם ירצו לשמור על רמה גבוהה בפורום. אנא מכם עבודות מתחילות, (לאו דווקא של תלמידים מתחילים, גם למתחילים יש עבודות מקסימות!!) תשלחו לחברים/ות ידידים ומכרים ומשפחה ולכל אנשי הקשר של תיבת המייל שלכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 701 סמייל;750583:
ההודעה נרשמה בהשראה של פורום צילום ;) כי כך צריך להיות, פורומים נועדו ללמוד ולהתקצע ולא לבילוי של משועממים
וסליחה שאני תקיפה- פשוט אני רוצה לתועלת כולנו, גם למתחילים שבינינו שעוד יבוא יום וגם הם ירצו לשמור על רמה גבוהה בפורום. אנא מכם עבודות מתחילות, (לאו דווקא של תלמידים מתחילים, גם למתחילים יש עבודות מקסימות!!) תשלחו לחברים/ות ידידים ומכרים ומשפחה ולכל אנשי הקשר של תיבת המייל שלכם.

יש פה הנהלה חדשה? לא שמתי לב...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 701 סמייל;750545:
משומה לאחרונה הפורום הפך להיות כזה מן שוק, ישנם ניקים שמעלים עיצובים בשלב בוסרני כל כך ואף כל מיני "יצירות" שכמעט ולא עברו את שלב הסקיצה- מה שגורם לפורום להיות רדוד, הרבה פחות מקצועי ולעיתים אף משעמם.

כשאני נכנסת לפורום אני מצפה לראות עבודות משובבות עין ומעשירות שנותנות השראה ומעודדות להתקדם, נכון כולנו עוברים/עברנו את שלבי ההתחלה, והפורום נועד גם למתלמדים ומתחילים אבל תסכימו איתי שיש כאן שלל עבודות שלא הייתי שמה אותם תחת קטגוריה של מעצב או גרפיקאי. אולי הן יתאימו תחת הקטגוריה של ביצועיסטי שכונתי...

אז הגיע הזמן לשנס מותניים ופעם הבאה לפני שאתם מעלים קובץ לחו"ד יעוץ וכו' תחשבו אם זה קובץ שראוי להיות מוצג תחת הפורום או לא.
עיצוב מזעזע של מישהו אחר מצליח להוריד מהרמה שלך? אז יש פה בעיה רצינית!
לא מתאים לך? אל תתיחסי, תסובבי ת'ראש, תני סיבוב על הרקה, תרטני, ונגמר הסיפור.
את רוצה לראות עבודות משובבות עין? גם אנחנו! אולי תראי לנו משהו???:rolleyes:

• הוסף לסימניות
לא מסכימה עם הרוח הנושבת מדבריה של סמייל,
נכון, לפעמים נתקלים בעבודה רדודה ומתחת לזה, יש לך מה להציע/להדריך כדי לקדם את המבצע? (הביצועיסט השכונתי כדברייך...) אדרבה, הציעי, אולי בזכותך הוא יהפוך בסוף למעצב ברמה בינלאומית?
וגם אם לא... ולדעתך אין לו שום סיכוי להפוך לכזה ב-120 שנה הקרובות כי הוא פשוט לא נולד עם זה, אולי בזכותך הוא יהפוך לסתם ביצועית שכונתי ברמה גבוהה מעט יותר...
אז אם תשאלו: מה הרווחתי מכך?
א. עזרת ליהודי שזקוק או מצפה לעזרה והכוונה.
ולתשומת ליבך: זו מטרת הפורום!
ב. ככל שהרמה מסביב עולה, ואפילו במעט, זה מחייב גם אותך (שמראש כבר נמצאת כמה רמות מעל....) להעלות את הרמה במעט, וזה כבר לבד רווח אישי נקי בהחלט!!!!

מחפשת לעורר את ההשראה? יש עוד מספיק אתרים עם עיצובים מטריפים,
המטרה שלנו כאן היא לא לעורר את ההשראה שלנו אלא דוקא לעזור לאחרים שההשראה שלהם גם תתעורר...

ואם בכל זאת ראית עבודה רדודה וזה ממש מכניס אותך לדיכאון, צאי מהדיון הספציפי, וחפשי לך עבודות מעוררות השראה להגיב עליהם, נדמה לי שגם אלו לא חסרות כאן....

בתקוה שתמיד תהנו! (כולם... מהרמה שלכם, ומהעבודות של האחרים :) )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zoom;750576:
אל תהיו כאלה "סנובים" יכול להיות שבדברים שכתבתם "עבודות בוסר" התכוונתם אלי... (סתם נחיתות...) כולנו היינו בסירה הזאת פעם ורצינו להרגיש "גדולים" בואו ניתן מקום לכשרונות צעירים להתפתח ולא נזלזל ח"ו בבחינת מה ששנוי (היה שנוי...) עליך....... אל תעשה לחברך :mad:;)

הבה נשים דגש על המילים 'כשרונות צעירים'...
לכאורה ההודעה של פותחת האשכול יכולה להראות כ'סנובית', או מזלזלת,
אבל כמו רבים אחרים מן הסתם שחשים בזמן האחרון אי נוחות רבה
בקוראם אשכולות כאלו ואחרים הנפתחים בקול תרועה ואף זוכים לתשואות רבות
(דוגמת: מהמםםםםםםםםםם, כשרון אדיררררררררר וכד')
והעיצוב (?) המועלה לא מזכיר שום דבר ששייך לקטגורית 'כשרונות צעירים' או כשרונות בתחום העיצוב בכלל.
כל זה לא פוסל את האדם המעלה מלהיות אדם נהדר ומקסים ומוכשר בתחומים רבים אחרים...
ויש עבודות שהן אכן בוסר של הבוסר (שאישית בשלב כ"כ מוקדם לא הייתי מעזה להעלות לפורום מקצועי, אבל ניחא)
וזוכות, שוב, להרבה תגובות חמות ומעודדות שלא מובילות לשום מקום חוץ מהתקעות באותו שלב הנקרא כשרון צעיר.

• הוסף לסימניות
והיו עינייך רואות את פורום צילום...
מתי יגיע מעשינו ל...

• הוסף לסימניות
נדמה לי שעיקר המטרה של הפורום, היא לא להגיב: "מהמממממממממממם!" "כישרון אדיר!!!!"
וכדו'
אלא בעיקר להאיר ולהעיר כדי להתיעל ביחד, ואלו צריכות להיות סוג התגובות, ל"כשרון צעיר"
אני טועה?

• הוסף לסימניות
עוד נקודה חשובה למחשבה, לכל המזלזלים ב'מזלזלת' (:
נכתב ע"י לנדא;750601:
מחפשת לעורר את ההשראה? יש עוד מספיק אתרים עם עיצובים מטריפים,
יש לזכור שזה הפורום המקצועי החרדי היחיד בתחום,
ורמה רדודה תוביל לחיפוש במקומות אחרים, או לחוסר ענין, אצל כל החסומים למיניהם...
זה אמור להוות תחליף נכבד מאד! וזה היווה!
משהו קרה בזמן האחרון, לא קורה כלום אם שומעים ביקורת, בפרט כשהיא נכונה.

ושלא כמו בפורום צילום, (יותר בעבר מאשר היום, השתפצו שם!)
ששם היו ירידות על אנשים ללא הבחנה ושפה לא נעימה,
כאן מתבקשת פשוט רמה מינימלית.
שאו עיניכם לפורום ציור, הפורום הכי עדין פה אני חושבת,
שכשמישהו מעלה ציור ברמת גן - עפ"י רוב אין תגובות.
זה לא מקום שיש בכלל מה להדריך או להעיר,
לך תלמד, או תמכור ירקות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;750605:
נדמה לי שעיקר המטרה של הפורום, היא לא להגיב: "מהמממממממממממם!" "כישרון אדיר!!!!"
וכדו'
אלא בעיקר להאיר ולהעיר כדי להתיעל ביחד, ואלו צריכות להיות סוג התגובות, ל"כשרון צעיר"
אני טועה?

על שיטת הסנדויץ' שמעתם פעם?
מחמאה אמיתית בהתחלה, מחמאה בסוף, והערות מכאן ועד פורום צילום באמצע.
מותר לעשות לאנשים טוב על הלב וגם להאיר, להעיר, לכוון, להדריך, וכו' כיד טוב ליבכם הטובה עליכם;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;750605:
וכדו'
אני טועה?

את צודקת,

הבעיה מתחילה שבמקום להעיר הערות, המגיבים בוחרים להחמיא על דברים אמממממ..... איך לאמר:rolleyes:- שלא בדיוק ראויים למחמאה.....

(יוצא שרמת הפורום תלויה הרבה גם בתגובות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;750605:
וכדו'
אני טועה?

השבתי בתגובתי לעיל אם תשימי לב,
יש מקום שבו אין מה להעיר, אין מה להאיר.
אין מאיפה להתחיל בכלל, זה פשוט לא-ולא-ולא.
או לא התחום של הבן אדם או שהוא צריך לימודים מהבסיס,
ואת זה פרוג מעניקים בשמחה, בתשלום, בקורסים המוצעים.

• הוסף לסימניות
קראתי את כל האשכול ואני מרגיש צורך עז להגיב.
בואו נגיד את זה ברור: הפורום הזה פעם היה יותר תוסס, יותר רציני ויותר מקצועי.
עובדות:
1. המנהלים עסוקים בבית ספר והקורסים. (בצדק, זה רווחי).
2. יום העיון נדחה ונדחה... פשוט כי אין למי ולא לעניין למחזר שוב את מנלה וכו'.
3. כל התותחים הכבדים של הפורום עזבו. נכון שיש להם הבלחות, אבל זה לא כמו פעם, ותירוצים כי יש להם עבודה זה לא מתקבל, כי פרוג זה פינה יומית נפלאה (אז)
4. כל יום עיון גרר איתו חדשים שהפכו את הפורום למתחילים.
5. אין תחרויות כמו אז, פורים וכד'.

כל מי שזועק: ככה אנחנו התחלנו - צודק. הבעיה שרק זה מה שיש.
חבל על דאבדין. ברור לי שזה לא יחזור למה שהיה. חבל.

• הוסף לסימניות
תסלחו לי, אבל יש כאן לפעמים תגובות כ"כ מרגיזות של כאלו שמגיבים על עבודות בשיא הביטחון
והתגובות לא לעניין בכלל.
האמת שאני הפסקתי להעלות עבודות מהסיבה הזאת.
ביקשתי מחיים שיפתח פורום לבוגרי קורס עצוב גרפי בפרוג, כך לפחות נדע שלתגובות יש איזה בסיס. וכמובן תהיה אפשרות למי שירצה להמשיך לעזור, להיכנס גם לפורום הכללי. (כן, גם אני הייתי כאן בתחילת דרכי ונעזרתי הרבה בפורום, ועדיין לפעמים זקוקה לעזרה...)

• הוסף לסימניות
מה זה?
איך ההודעה של "דחוף" קפצה לכאן שוב???

משו עובר על הפורום היום.........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה