לא רציתי לכתוב ירוק יותר.לא יודעת לגבי ירוק, אבל הפורום שלכם מפרגן בהחלט!
תמשיכו לבקר, לא נאכזב![]()
הסתכלתי וגם נהנתי
אז תנסה להבין.הסתכלתי וגם נהנתי
אבל לא מספיק הבנתי את המהלך...
אני פחות מתעסק בציונים.זה באמת דבר אדיר! יש שם כשרונות מטורפים
לא יודע.נכון זה באמת מאד מיוחד העשיה והחדוות יצירה שם
אני חושבת שהלוואי והיה לנו כאן דבר כזה אבל לא בטוח שזה ענין של כמה דקות ביום זה לוקח יותר זמן ומי יתן לנו את הדבר הזה??? אפילו חצי שעה ביום בשביל אתגר???
חצי שעה לאיור.אפשר להתערב...?
אינקטובר הוא אתגר בין לאומי של מאיירים, בכל שנה מפרסם מישהו עלום שם רשימת נושאים למשך כל אחד מהימים של חודש אוקטובר (להלן- אינקטובר, אינק- דיו) ומאיירים משתתפים באתגר ומציירים ציור אחד ליום באינק.
מקדישים לזה גג חצי שעה, וזה משפר את הביצועים מאד.
תודה..חצי שעה לאיור.
וכמה כאלה חצאי שעות יש לך בשבוע?
אני בטוח שהרבה כי אחרת לא היית איפה שאת.
תודה.תודה..
אם אין לי זמן אני משלימה שתיים ביום אחר או מורידה מהחצי שעה קצת... הרעיון הוא לצאת מגבולות הנוחות (איור במחשב) ולנסות דבר חדש, בצורה עקבית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים