כללי הפורום של השכן ירוק לגמרי

• הוסף לסימניות
כישרוניים ברמות...

• הוסף לסימניות
וואו, כישרון אמיתי. אהבתי כל פיקסל :)
מי ייתן חלקי עמהם...

תודה על השיתוף!

• הוסף לסימניות
לאאאא זה פשוט מדהים כמה כשרונות יש...
הרבה זמן לא נהנתי ככה..
חלום שלי להגיע לרמות כאלה של ציור..

• הוסף לסימניות
זה באמת דבר אדיר! יש שם כשרונות מטורפים
הפורום הזה זה באמת ללקק את האצבעות (או את המקלדת...)
ממש מרגישה קנאה אמיתית...

• הוסף לסימניות
זה באמת דבר אדיר! יש שם כשרונות מטורפים
אני פחות מתעסק בציונים.
אני יותר מתלהב מזה שיש שם אנשים שעושים.
מקום של אמנות וחדוות יצירה.
שם זה מובן מאיליו כי אחרת הם לא מאיירים ולא כלום.
השאיפה שלי שכך גם יהיה פה.

• הוסף לסימניות
נכון זה באמת מאד מיוחד העשיה והחדוות יצירה שם
אני חושבת שהלוואי והיה לנו כאן דבר כזה אבל לא בטוח שזה ענין של כמה דקות ביום זה לוקח יותר זמן ומי יתן לנו את הדבר הזה??? אפילו חצי שעה ביום בשביל אתגר???

• הוסף לסימניות
נכון זה באמת מאד מיוחד העשיה והחדוות יצירה שם
אני חושבת שהלוואי והיה לנו כאן דבר כזה אבל לא בטוח שזה ענין של כמה דקות ביום זה לוקח יותר זמן ומי יתן לנו את הדבר הזה??? אפילו חצי שעה ביום בשביל אתגר???
לא יודע.
כמו שמאייר שעובד לוקח גם זמן לצייר סתם.
גם מעצב יכול לקחת שעה שעתיים פעם בשבוע ולצור.
כמובן שצריך דחף טבעי לזה. שזה מי שאתה ומה שאתה עושה
אני אישית לוקח הרבה יותר....

• הוסף לסימניות
אפשר להתערב...?
אינקטובר הוא אתגר בין לאומי של מאיירים, בכל שנה מפרסם מישהו עלום שם רשימת נושאים למשך כל אחד מהימים של חודש אוקטובר (להלן- אינקטובר, אינק- דיו) ומאיירים משתתפים באתגר ומציירים ציור אחד ליום באינק.
מקדישים לזה גג חצי שעה, וזה משפר את הביצועים מאד.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אפשר להתערב...?
אינקטובר הוא אתגר בין לאומי של מאיירים, בכל שנה מפרסם מישהו עלום שם רשימת נושאים למשך כל אחד מהימים של חודש אוקטובר (להלן- אינקטובר, אינק- דיו) ומאיירים משתתפים באתגר ומציירים ציור אחד ליום באינק.
מקדישים לזה גג חצי שעה, וזה משפר את הביצועים מאד.
חצי שעה לאיור.
וכמה כאלה חצאי שעות יש לך בשבוע?
אני בטוח שהרבה כי אחרת לא היית איפה שאת.

• הוסף לסימניות
חצי שעה לאיור.
וכמה כאלה חצאי שעות יש לך בשבוע?
אני בטוח שהרבה כי אחרת לא היית איפה שאת.
תודה..
אם אין לי זמן אני משלימה שתיים ביום אחר או מורידה מהחצי שעה קצת... הרעיון הוא לצאת מגבולות הנוחות (איור במחשב) ולנסות דבר חדש, בצורה עקבית.

• הוסף לסימניות
תודה..
אם אין לי זמן אני משלימה שתיים ביום אחר או מורידה מהחצי שעה קצת... הרעיון הוא לצאת מגבולות הנוחות (איור במחשב) ולנסות דבר חדש, בצורה עקבית.
תודה.
המסר שאני מנסה להחיות כאן הוא של יצירה לא תלוית לקוח והשתמשתי בפורום שלכם לצורך כך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה