כללי הפורומים...

• הוסף לסימניות
למה רק הפורום של עיצוב גרפי מתפקד????????????????
איפה כל מעצבי האתרים?
פלאשניקים?
השאלה שלי עדיין ראשונה ברשימה מלפני שבוע...
יש לי שאלה בפלאש:
באנר עליון לאתר - רוצים שתהיינה בו כ12 תמונות מתחלפות.
איך עושים שהרזולוציה של התמונות תהיה סבירה והמשקל של הבאנר יהיה נסבל?
  • מהו מקסימום המשקל של באנר עליון לאתר?
  • באיזה רזולוציה משתמשים לתמונות?
  • איך עושים אופטימיזציה בצורה הכי חלקה?

• הוסף לסימניות
* מהו מקסימום המשקל של באנר עליון לאתר?
האתר אליו את מעלה צריך לתת לך משקל מקסימום
כך זה בד"כ באתרים המסודרים (כמו nrg וכו')

* באיזה רזולוציה משתמשים לתמונות?
משהו שיראה טוב על המסך שלך, (150 אולי)

• הוסף לסימניות
תודה!
מדובר באתר תדמיתי שרוצה לשים לעצמו באנר עליון בפלאש, לא פרסומת באתרים אחרים...
והאם צריך לעשות אופטימיזציה...

• הוסף לסימניות
למדיה באופן מוחלט 72 DPI אין צורך בגרם יותר, סתם מכביד...גם באינטרנט לאתר

וגם למצגות וכו'..לא יותרמ-72 DPI.
ואגב, היות שאני קצת טרודה לא התפניתי להכנס לפורומים תלת מימד, בניית אתרים ופלאש וכן וידיאו ומצגות יותר מידי, למרות שהם רלוונטיים לי ביותר. קצת אתפנה, ומקווה בקרוב להכנס אליהם...ואני בטוחה שלא יהיה משעמם..כל אחד שיכנס ויגיב...ישאל ויענה וכבר יהיה פורום מתפקד יפה ומעורר עניין...
ואגב, באמת אין מנהל כמו ונתנו 10, שהוא מנהל את פורום עיצוב גרפי....וכך הפורום שלו נראה (בלי שום קשר ופגיעה בשאר מנהלי הפורומים), מה גם שמן הסתם עושה רושם שיותר אנשים מתעניינים בסטנדרט שבגרפיקה..גרפיקה ועיצוב...ופחות אנשים מתקדמים עם העיצוב הגרפי לעיצוב אתרים ותלת מימד, וידיאו וכו'...

• הוסף לסימניות
zap
למה 72 ניראה לי לא טוב על המסך?
פספסתי משהו?

• הוסף לסימניות
72 זה הכלל הידוע הבינלאומי.
בלה בלה- יש לך משהו לחדש לנו?

• הוסף לסימניות
אני מכירה את הכלל הזה,

אבל - - -
ב72 אני רואה את התמונות מפוקסלות על המסך.
אצלכם זה אחרת?

• הוסף לסימניות
במידה ו-72 DPI לא נראה לך טוב על המסך, זה יכול להיות מסיבה

שהמידות הפיזיות של התמונה היו קטנות יותר במקור ולמעשה הגדילו אותה מעבר ל-120% שזה בגבול המותר..וזה כדי לקבל תמונה במידות פיזיות גדולות יותר כפי שמידות התמונה הנוכחיות אצלך..
תוכל לבדוק אם מופיע לך שהריזולוציה היא 72 בכלל, וגם אם כן, זה יכול מאד להיות באינטרפולציה גבוהה מידי בהליך של הגדלת התמונה מעבר ל-120% כאמור עם דגימה של פקודת
ה-IMAGE SIAE.:D

• הוסף לסימניות
אם בניית הבאנר נעשית בגודל פיקסלי מדוייק זה לא נראה מטושטש. רזולוציית מסך היא 72, ואין למסך יכולת להראות יותר פיקסלים מזה לגודל נתון.

אז תרומתי הצנועה (אין לי עדיין נסיון בעיצוב באנרים וכאלה, אבל על סטנדרטים מאוד בסיסיים אני כן יודעת)

לדאוג שהגודל בו מעצבים יהי'ה בדיוק הגודל שזה יופיע.
אמרו לך 145 פיקסל על 83 - לפתוח קובץ על המידות הללו בדיוק, ולא להתחכם.
אחרת מתחילות מריחות צבעים, טשטושים, וכל מיני דברים בסגנון.

לוודא שבפרופיל RGB מסומן הפרופיל המומלץ לאינטרנט - SRGB IEC61966

• הוסף לסימניות
אני עם קצת ניסיון בתחום..
ולא נראה לי שיש מה להוסיף על ההודעה האחרונה!

• הוסף לסימניות
גם אני עם קצת נסיון בתחום,
ובכל זאת,

72 אצלי יוצא מפוקסל!
לא היסטרי, אבל לא חד כמו שאני רוצה - - -

• הוסף לסימניות
בלה בלה, סתם כאגב, לא קשור, יש לך אולי מסך 22"+?

• הוסף לסימניות
יש לי, זה אמור להיות קשור?

אבל את הבאנרים אני עושה על 19...

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אתם באמת עוזרים לי!
אבל...
יש הרבה להוסיף:
מהו משקל מקסימלי לבאנר כזה כדי שהאתר לא יהיה כבד מידי.
והאם התמונות צריכות לעבור optimization או שמא זה מספיק כאשר הרזולוציה 72???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה