נכתב ע"י כדרלעמר;473474:יש סיפור.
זווית מעניינת.
אבל מה זה השחור מסביב?! (אני מאד מקווה שזה לא איזה כלי פוטושופי..)
נכתב ע"י מאי נפקא מינא;473486:מעניין, תמונה עם אוירה, אך הצבעוניות קצת מפחיתה, אילו התמונה תהיה בש.ל היא תהיה יותר עוצמתית.
נכתב ע"י כדרלעמר;473502:מוטי,
חשבתי בהתחלה שאתה רוצה לתת תחושה כאילו אתה מצלם דרך חור של מנעול ולא הבנתי מה זה הצורה השחורה הזאת שנראית כאילו ציירו אותה בפוטושופ מסביב הסיפור. גם משהו לא התחבר לי עם המנורות בתקרה שגם נראות בחלק השחור.
כעת אני מבין שזה כנראה כך בגלל חידוד יתר וקונטרסט שהגביר את ההילה השחורה וגרם גם לגירעון בקצוותיה.
אין לי בעיה עם החידוד והעיבוד, זה מתאים לאווירה שאתה רוצה להעביר, אבל אם כך אני מקבל את דברי מאי נ"מ וממליץ לנסות בוריאציה של ש/ל, זה גם יפתור את תופעות הלוואי של העיבוד (או איסו גבוה, אני לא מצליח לראות אקסיף) וגם יוסיף לאוירה.
נכתב ע"י moti!a;473518:אני לא רואה שום גרעון, השחור נוצר ממדידת אור מכוונת אךל האור שנכנס
מהדלת ואז כל מה שכהה יותר יהפוך לכהה עוד יותר עד שחור לגמרי
כך גם הדמות שנמצאת בתוך מקור האור![]()
נכתב ע"י Shia;473823:אין ספק שהשחור הוא תוצאה של עיבוד בפוטושופ, ולא סתם עיבוד אלא עיבוד החורג מ"תיקון קונטרסט וצבע". פשוט השחרת את קצוות התמונה באופן ידני. זה אופייני לך וכמעט כל תמונה שאתה מעלה מכילה עריכה אגרסיבית שמשנה את התמונה באופן מהותי.
זה לא לטעמי, אבל זו זכותך, רק לא הבנתי למה להתכחש לזה?
נכתב ע"י moti!a;473492:השחור מסביב הוא בצילום עצמו, מקור האור היחיד היה מהדלת הפתוחה
נכתב ע"י Shia;473900:לעניין פוטושופ בצילום, יש תיקוני צבע קונטרסט ורוויה שהם לגיטימיים והם בעצם "נשענים" על התמונה עצמה, מה שמעניק להם את הפריבילגיה להיקרא "צילומים".
אבל יש "תיקונים" שמתבססים על דמיונו ושאר רוחו של הצלם, תיקונים אלה לפעמים כל כך רחוקים מהקובץ שחיישן המצלמה הפיק, שלקרוא להם צילום זה קצת מצחיק.
נכתב ע"י כדרלעמר;474078:...אם אדם צילם צילום גרוע ובפוטושופ הוא החיה את הצילום ושינה אותו לחלוטין מהמקור, הפך צבעים, מחק, הדביק תיקן, פילטרים דיגיטליים וכו' (אני לא מדבר על תיקונים מינוריים שציינתי בסעיף הראשון) ובעצם הוא מרגיש שהוא צלם גדול ורוצה לקבל קרדיט על כך. לא, הוא צלם גרוע ומעבד מוכשר...
נכתב ע"י Shia;474402:ולעניין הקו המבדיל, אני מאמין שאפשר באופן כללי להגיד שתמונה "מעובדת" זה לגיטימי ומתבקש אפילו, אם כי תמיד מומלץ לשמור על גבול הטעם הטוב.
לעומת זאת תמונה "ערוכה" זה כבר משהו שמעורר תחושה לא נעימה של זיוף.
.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים