אתגר יומי הפחד הכמוס ביותר שלי • אתגר 283

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ערב טוב לכולם!
תודה ל @מראש אמנה על האתגר המעניין וכמובן תודה ל @מנהל ai על כל הניהול המסור וכל מה שמעבר.....

והפעם באתגר נדבר על נושא קצת אישי וקצת רגיש והוא הפחדים שלנו....
לכל אחד יש פחד בלב והיום בעזרת האתגר ננסה בעזרת ה' לנטרל אותו ;)

האתגר של היום הוא ליצור בצורה ריאליסטית את הפחד שלכם אפשר בצורה הומוריסטית או רצינית לשיקולכם (מי שאינו רוצה להיחשף בפחדים שלו יכול ליצור את הפחד של ילדו או של חברו הטוב אבל בתנאי שהוא עוזר לו לנטרל את הפחד ע"י זה :rolleyes:)

📌 כללי האתגר:

🔹 ניתן להעלות תמונה אחת לכל משתתף
🔹 היצירה נוצרה במיוחד לצורך האתגר ובבינה מלאכותית בלבד.
🔹על היצירה להיות מרובעת, שוות צלעות, לא מלבנית.
🔹 לפני ההשתתפות באתגר, חובה לקרוא את חוקת האתגרים.
🔹 נא לוודא שהתמונה עומדת בכללי האתר.
🔹 כמובן יש לשים לב לא להעלות תמונות של בנות מגיל 3
🔹 פטפטת ושאלות בנספח בלבד!

זמני האתגר: ניתן להעלות יצירות החל מהערב בשעה 22:00 ועד מחר בשעה 23:00
יצירות שיעלו לפני או אחרי ימחקו ע"י המנהל

בהצלחה רבה!
הדוגמא שלי :cry:

מקק.png

• הוסף לסימניות
בני אל תלך בדרך איתם מנע רגלך מנתיבתם כי צנים פחים בדרך עיקש
הפחד האמיתי: (ולא כל אלו שנערמים מבחוץ, כשיש חיכוכים בין היעוד המקורי לבין המצב העכשווי הפחד המהותי שכל הפחדים נמשכים מזה שלא מספיק מפחדים ממנו.)
האקדמיה: מה יותר גרוע ממנה? הלא היא גלות הדעת והרס החכמה דקדושה שבאמת עיקר ספר משלי עליה נכתב כפי שמסביר רש"י הקדוש
וגם אשור נלווה עמה אסורים ולכודים במיצר התאוות וכבולים אחרי המרשתת ו... לא לא רק על בחורים זה מפחיד. זה מפחיד גם על משפחה איכותית ושמורה שהמחשב הוא רק במקום העבודה ורק לצרכי פרנסה ובסינון מקסימלי כהוראת הש"ס שהמכניס עצמו לניסיון ח"ו נקרא רשע אפילו עמד בו.
וכשלא מפחדים מזה כראוי אזי מתחילים להיווצר פחדים אחרים מחמת הריחוק ממקור האור שגורם פחדים. הפטפטת נוספה בהתאם לתנאי האתגר שצריך להועיל לטפל בפחד....

1750805269110.png

• הוסף לסימניות
בשביל מה קנית אותי?
למען ה'
קום כבר!!!!
צפה בקובץ המצורף 1996873

עריכה:
אני מדגיש - הפחד הוא: שהגולם יקום על יוצרו - וכשאני קם מאוחר אני מפחד שהשעון יתפוס יוזמה....
בסגנון ריאליסטי (לבקשת @מראש אמנה)
בשביל מה קנית אותי?
למען ה'
קום כבר!!!!
בשביל מה קנית אותי, למען ה', קום כבר!!! (ריאליסטי).png
אני מדגיש - הפחד הוא: שהגולם יקום על יוצרו - וכשאני קם מאוחר אני מפחד שהשעון יתפוס יוזמה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה